Η γιορτινή Αθήνα έχει μια ξεχωριστή ομορφιά κι αυτή την απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο από την ταράτσα του Zillers. Εδώ, στην καρδιά του κέντρου, αυτό το rooftop μοιάζει με ένα γιορτινό στολίδι που κρέμεται πάνω από την πόλη και σκορπά τη χρυσόσκονη του χριστουγεννιάτικου πνεύματος.

 

Ο χώρος, που έχει στολιστεί όπως κάθε χρόνο με μια εντυπωσιακή αισθητική, ετοιμάζει και φέτος δύο μοναδικές γευστικές βραδιές για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με γαστρονομικά πιάτα που δημιουργεί ο σεφ Παύλος Κυριάκης.

 

Zillers
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Το μενού της παραμονής των Χριστουγέννων ξεκινά με μια σαλάτα από σέλερι και χαβιάρι, ένα ορεκτικό με αγκινάρα Ιερουσαλήμ και μαύρη τρούφα, και συνεχίζεται με ριζότο με σπαράγγια και μύδια, ενώ στο κυρίως πιάτο ο σεφ προτείνει φασιανό με πουρέ καπνιστής σελινόριζας και λευκή τρούφα. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με το επιδόρπιο Mont Blanc –κάστανο, αχλάδι και καραμελωμένο φιστίκι– αλλά και τη σοκολάτα με tonka παγωτό και αλμυρή καραμέλα.

 

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Zillers γίνεται το καλύτερο σκηνικό για να υποδεχτείς τη νέα χρονιά. Η γιορτινή κάρτα ξεκινάει με χτένια, κολοκύθα με κάστανα και λευκή τρούφα και στην κυρίως επιλογή πρωταγωνιστούν η πεσκανδρίτσα με χαβιάρι και το ελάφι με σελινόριζα. Το επιδόρπιο Baked Alaska με ανανά, σορμπέ αμυγδάλου και Brugal Gran Reserve 1888 και η σοκολάτα με καραμέλα με κάρι και παρφέ μελιού κλείνουν το ξεχωριστό αυτό δείπνο.

 

Στο Zillers θα βρεις το μενού που θα συνοδεύσει την ημέρα των Χριστουγέννων και την πρώτη μέρα του χρόνου, αφού και ανήμερα των γιορτών η ταράτσα του boutique hotel είναι προορισμός απόλαυσης. Το αστέρι Michelin θα γίνει οδηγός σου για να φτάσεις στο 54 της οδού Μητροπόλεως.

 

Μητροπόλεως 54, Αθήνα, 210 3222277

thezillersathenshotel.com 

Facebook: The Zillers Athens Boutique Hotel

Instagram: thezillersathens

Οδηγός Γεύσης