ADVERTORIAL

 

Αυτές τις μέρες που όλοι θέλουμε κάτι ιδιαίτερο να γευτούμε, ή να ετοιμάσουμε για να γευτούν οι καλεσμένοι μας, ψάχνουμε μανιωδώς γιορτινές συνταγές, εξασκούμαστε σε περίπλοκες τεχνικές και προσπαθούμε να αποκτήσουμε τη μαεστρία έμπειρου σεφ σε λίγες μέρες. Κι όμως, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Γιατί η αληθινή γεύση κρύβεται στην πρώτη ύλη κι αυτή, τις περισσότερες φορές, δεν χρειάζεται πολλά «στολίδια» για να αναδείξει όλα της τα χαρακτηριστικά.

 

Στο Orimasis όλα ξεκινούν και τελειώνουν με την κορυφαία ποιότητα των κρεάτων που δεν θα βρεις αλλού. Άλλωστε, μιλάμε για εταιρεία με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του κρέατος –το πρώτο κρεοπωλείο δημιουργήθηκε στην Παλαιά Φωκαία– που γράφει τη δική της ιστορία, προσφέροντας premium κοπές από την Ελλάδα αλλά και από τις κορυφαίες φάρμες όλου του κόσμου. Έπειτα, όπως λέει και το όνομά της, η Orimasis γνωρίζει καλά την τέχνη του dry aging και διαθέτει το δικό της ωριμαντήριο όπου καταφθάνουν τα διαλεχτά ζώα, χωρίζονται σε μέρη και καθένα ακολουθεί τον δρόμο της ξηρής ωρίμανσης που του ταιριάζει. Αυτό σημαίνει από λίγες μέρες έως τρεις μήνες αφύγρανσης με μια απολύτως φυσική τεχνική ώστε να μείνει στο τέλος ένα πεντανόστιμο, μεστό κομμάτι κρέας που μπορεί να κάνει το γιορτινό γεύμα αξέχαστο.

 

Orimasis

 

Από rib eye και black angus μέχρι wagyu beef και iberico pork, το eshop της Orimasis έχει ό,τι μπορείς να φανταστείς – και κάποια κρέατα που δεν φαντάζεσαι τη γεύση τους, όπως το περίφημο Kobe Ιαπωνίας. Δεν είναι τυχαίο ότι, ξεκινώντας από το Κρεοπωλείο ο Μάκης, αυτή η εταιρεία, με τη δεύτερη γενιά στο τιμόνι πλέον, έχει καταφέρει να προμηθεύει τα καλύτερα εστιατόρια και deli όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παραδίδει το κρέας που επιλέγεις όπου κι αν βρίσκεσαι – και, αλήθεια, δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο για να κλέψεις τις εντυπώσεις των καλεσμένων σου. Αν, μάλιστα, θέλεις να κάνεις ένα πραγματικά πρωτότυπο δώρο σε κάποιον αγαπημένο σου foodie που ξέρει από premium γεύσεις –και να τις απολαμβάνει αλλά και να τις μαγειρεύει–, στο orimasis.com θα βρεις ένα φανταστικό κουτί δώρου για να βάλεις μέσα την κοπή που θέλεις να προσφέρεις. Κι αυτό μπορεί να σου χαρίσει φέτος το βραβείο του καλύτερου γιορτινού δώρου.

 

Orimasis

 

www.orimasis.com

Facebook: Orimasis

Instagram: orimasis_dry_aged

Οδηγός Γεύσης