Απερρίφθη το αίτημα της Σταμάτη για εξαίρεση του ανακριτή

Απερρίφθη το αίτημα της Σταμάτη για εξαίρεση του ανακριτή Facebook Twitter
0

Απερρίφθη από το Δικαστικό Συμβούλιο το αίτημα εξαίρεσης του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, που είχε καταθέσει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, καταλογίζοντάς του μεροληπτική στάση σε βάρος της. Έτσι θα παρουσιαστεί κανονικά εντός της ημέρας ενώπιον του ανακριτή.

Νωρίτερα, η σύζυγος του πρώην υπουργού δέχθηκε φραστική επίθεση από μία γυναίκα, η οποία την επέκρινε σε έντονο ύφος, λέγοντας της ότι θα έπρεπε να είναι πιο σεμνή.

«Ντροπή σου, θα έπρεπε να είσαι πιο σεμνή», της είπε προτού απομακρυνθεί από τους αστυνομικούς που ήταν στο χώρο. Η κυρία Σταμάτη ζήτησε από τους αστυνομικούς να κρατήσουν τα στοιχεία της γυναίκας.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος ο ανακριτής, προχώρησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της κ. Σταμάτη με την αιτιολογία ότι όπως προκύπτει με βεβαιότητα, «ετέλεσε το έγκλημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος».

Αυτή ήταν και η αιτία που η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου κατέθεσε προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με την οποία κάνει λόγο για «προειλημμένη απόφαση του ανακριτή, η οποία παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας της».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ