Πρωτοχρονιάτικες ευχές στη Σακελλαροπούλου την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία

Πρωτοχρονιά 2024: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με την ιδιαίτερη παρουσία παιδιών από τα Παιδικά Χωριά SOS πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη εκδήλωση κατά την οποία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε τις ευχές των εκπροσώπων της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς 2024 στο προεδρικό μέγαρο εκπροσώπους της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης, από την τοπική αυτοδιοίκηση, τις ένοπλες δυνάμεις και την Εκκλησία, ενώ στη φετινή συνάντηση τον τόνο έδωσαν 15 παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.

Αρχικά, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τις ευχές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εν συνεχεία του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου. Λόγω της απουσίας των Στέφανου Κασσελάκη και Νίκου Ανδρουλάκη, οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ εκπροσωπήθηκαν από την Θεοδώρα Τζάκρη και τον Ανδρέα Σπυρόπουλο αντίστοιχα. Το «παρών» έδωσαν στο Προεδρικό Μέγαρο ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπή του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, όπως και οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης και Νίκος Βούτσης.

Ευχές στην Προέδρο της Δημοκρατίας υπέβαλαν ακόμη πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η υπόλοιπη στρατιωτική ηγεσία. Παρόντες και ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά και δήμαρχος Αθηναίων Χρήστος Δούκας αντιστοίχως. Επίσης, ευχήθηκε στην Πρόεδρο η ηγεσία του δικαστικού σώματος, εκπρόσωποι των ορθοδόξων Πατριαρχείων και των άλλων δογμάτων και η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Στο προεδρικό μέγαρο βρέθηκαν 15 παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, ηλικίας 12 - 13 ετών, τα οποία χάρισαν ένα καραβάκι στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου και εκείνη με τη σειρά της, τους έδωσε γούρια για το νέο έτος. Εν συνεχεία, Πρόεδρος και παιδιά επισκέφθηκαν πεζή την Προεδρική Φρουρά, όπου τους υποδέχθηκε ο διοικητής της, συνταγματάρχης Ηλίας Καρμίρης.

Πρωτοχρονιά 2024: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Πρωτοχρονιά 2024: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Πρωτοχρονιά 2024: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Πρωτοχρονιά 2024: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Πρωτοχρονιά 2024: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Πρωτοχρονιά 2024: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Πρωτοχρονιά 2024: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Πρωτοχρονιά 2024: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Πρωτοχρονιά 2024: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Πρωτοχρονιά 2024: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Πρωτοχρονιά 2024: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Πολιτική / Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τις προκλήσεις στη Συρία, στον Λίβανο και στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Πολιτική / Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ασκείται κεντρικά, δηλώνει με έμφαση το Μαξίμου προς βουλευτές και υπουργούς που ζήτησαν αυξήσεις στους μισθούς πυροσβεστών, λιμενικών και αστυνομικών
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM