To αγαπημένο Smash`n Bun που φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά του Κολωνακίου τον Μάρτιο του 2021. Φέτος συμπληρώνει 3 χρόνια και για να ευχαριστήσει το κοινό της πρωτεύουσας που το αγκάλιασε από τα πρώτα του κιόλας βήματα, αποφάσισε να διοργανώσει ένα τρίμηνο event με τρεις διακεκριμένους σεφ που θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα του Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο, τον μήνα των γενεθλίων του. Άλλωστε είναι γνωστή η γοητεία που ασκεί το street food σε πολλούς κορυφαίους σεφ τα τελευταία χρόνια.
Ξεκίνημα τον Ιανουάριο θα γίνει με τον Άνταμ Κοντοβά και ένα burger από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με τυροκαυτερή, τσένταρ, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και κίμτσι που θα συνδυάζει ελληνικές, ευρωπαϊκές αλλά και ασιατικές γεύσεις, στις οποίες ο σεφ έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Το Φεβρουάριο τη σκυτάλη θα πάρει ο Έκτορας Μποτρίνι με ένα burger από μοσχαρίσιο κιμά που, θυμίζοντας την κερκυραϊκή παστιτσάδα, θα αποδίδει φόρο τιμής στον ελληνικό τόπο καταγωγής του, το νησί των Φαιάκων. Το event θα κλείσει τον Μάρτιο ο Βασίλης Μουρατίδης με το burger caprese που θα αποτελείται από μοσχαρίσιο μπιφτέκι, pesto, ντομάτα, τηγανιτή mozzarella, ρόκα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα. Φαίνεται, λοιπόν, πως το 2024 θα χαρίσει όμορφες στιγμές στους φίλους των ποιοτικών burgers.
Τις προτάσεις των σεφ θα μπορείτε να δοκιμάσετε στο κατάστημα και φυσικά από την πλατφόρμα της Wolt στον χώρο σας.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0