NYT: Οι Έλληνες δεν έχουν τίποτα να χάσουν εκτός από το φόβο τους

NYT: Οι Έλληνες δεν έχουν τίποτα να χάσουν εκτός από το φόβο τους Facebook Twitter
0

Σε σημερινό δημοσίευμα τους οι NYT περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα η οποία, τα τελευταία χρόνια , βομβαρδίζεται ανηλεώς με απειλές και προειδοποιήσεις για τις ολέθριες συνέπειες πιθανής εξόδου της από το ευρώ. 

"Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε" λέει στην δημοσιογράφο των ΝΥΤ, Rachel Donadio, μια γυναίκα στην πλατεία Συντάγματος.

Η δημοσιογράφος κάνει αναφορά στα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων, στην κυβέρνηση Πικραμμένου -εξηγώντας το τι σημαίνει, στα αγγλικά- καθώς και την υποχώρηση της Μέρκελ σε σχέση με τη σφιχτή λιτότητα. “Ίσως αυτό σημαίνει πως τελικά ακούγεται η φωνή μας και κάποιοι πήραν το μήνυμα μας”, δηλώνει μια άλλη γυναίκα αναφερόμενη στην υποχώρηση της Μέρκελ.

Το δημοσίευμα αναφέρεται επίσης σε δηλώσεις πολιτικών αρχηγών καθώς και στην κοινή πεποίθηση των Ελλήνων πολιτών πως οι επόμενες εκλογές θα είναι η στιγμή της αλήθειας για την χώρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM