Στον καλαίσθητο χώρο του εστιατορίου Ox Athens ο Ιταλός σεφ Davide Bigarella, MRBIG, έκανε μοναδικά μαθήματα μαγειρικής με κοπές μοσχαρίσιου κρέατος όπως inside skirt, hanger steak, chuck roll και πραγματικά η δοκιμή μας έπεισε πως μπορούν να αναμετρηθούν αντάξια με ένα rib eye η ένα φιλέτο.

 

 Η ORIMASIS σε συνεργασία με τις παγκόσμιες φάρμες Creekstone farm και Snake river farm δίδαξαν πως οι εναλλακτικές κοπές κρέατος μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στα κυρίως πιάτα μας

 

Η creeksrone farm είναι μια από τις πιο premium και μεγαλύτερες αμερικάνικες φάρμες εκτροφής black Angus παγκοσμίως.

 

 Η ORIMASIS σε συνεργασία με τις παγκόσμιες φάρμες Creekstone farm και Snake river farm δίδαξαν πως οι εναλλακτικές κοπές κρέατος μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στα κυρίως πιάτα μας

 

Η Snake River farm SRF είναι η αντίστοιχη αμερικανικής εκτροφής wagyu beef στον κόσμο εκτός Ιαπωνίας.

 

 Η ORIMASIS σε συνεργασία με τις παγκόσμιες φάρμες Creekstone farm και Snake river farm δίδαξαν πως οι εναλλακτικές κοπές κρέατος μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στα κυρίως πιάτα μας

 

Η νέα φιλοσοφία μας είναι να προσανατολιστούμε σε εναλλακτικές κοπές κρέατος(Inside skirt, Hanger tender,chuck roll),οι οποίες είναι νόστιμες, τρυφερές και φυσικά πιο οικονομικές.

 

 Η ORIMASIS σε συνεργασία με τις παγκόσμιες φάρμες Creekstone farm και Snake river farm δίδαξαν πως οι εναλλακτικές κοπές κρέατος μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στα κυρίως πιάτα μας

 

Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι καταναλωτές και κατ’ επέκταση τα εστιατόρια ζητάνε τις πιο δημοφιλές κοπές όπως rib eye,t-bone, fillet.

 

 Η ORIMASIS σε συνεργασία με τις παγκόσμιες φάρμες Creekstone farm και Snake river farm δίδαξαν πως οι εναλλακτικές κοπές κρέατος μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στα κυρίως πιάτα μας

 

Έτσι όλες οι άλλες κοπές μένουν «πίσω» για τους εκτροφείς.

 

Ο στόχος είναι  να αξιοποιούμε στο μέγιστο την α ύλη μας, δηλαδή το μοσχάρι στο 100%.

 

Με αυτό τον τρόπο, στοχεύουμε μακροπρόθεσμα σε μια πιο οικολογική προσέγγιση της παγκόσμιας κτηνοτροφίας, και φυσικά στο να εκπαιδεύουμε όλοι μας να καταναλώνουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό στη

Οδηγός Γεύσης