ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2024 | 13:34

Η Μέρα της Μαρμότας

Παιδιά με έχει εξαντλήσει η ρουτίνα. Έχω καιρό να πάρω άδεια και θα αργήσω να ξαναπάρω.Τρέχω και το πτυχίο μου με κάτι σεμινάρια παράλληλα, κάτι ώρες πρωινές και ξεχασμένες. Δεν προλαβαίνω καλά καλά να αναρρώσω από την κούραση, ο ύπνος δεν μου φτάνει. Δεν με πειράζει τόσο η σωματική εξάντληση, όσο το οτι δεν προλαβαίνω να δω τον άνθρωπο μου (παρόλο που μένουμε μαζί), δεν μου φτάνει ο χρόνος να παίξω με την γάτα μας, να καθαρίσω το σπίτι μας, να ασχοληθώ με την διατροφή μου κ.α. Τουλάχιστον κάνω την εβδομαδιαία γυμναστική μου και κρατάω μια επικοινωνία με τους ανθρώπους μου. Κατα τα άλλα ένα μπάχαλο. Σήμερα έχω ρεπό και δεν ξέρω τι να προφτάσω να κάνω από όλα όσα έχω να διεκπεραιώσω. Πιστεύω οι περισσότεροι έτσι ζούμε, δεν είναι κάτι το καινούριο για όσους το διαβάζετε. Και εγώ έτσι τα γράφω για να τα πω. Άκουσα της προάλλες μια κυρία στο σούπερμαρκετ να μου λέει καλό τριήμερο και αναρωτήθηκα για ποιο τριήμερο μιλούσε. Για μένα ούτε τριήμερα, ούτε αργίες ισχύουν, έχω το δικό μου πρόγραμμα που δεν έχει παύσεις έτσι όπως είναι σχηματισμένο. Και εντάξει, ανέκαθεν έτσι ήταν, απλά πλέον με έχουν πιάσει τα νεύρα μου και κάπου μου την έχει βιδώσει! Πολλές καλημέρες σε όλους, όλες και όλα!
2
 
 
 
 
σχόλια

Σκέψου το ενδεχόμενο να αλλάξεις κάποια πράγματα στο πρόγραμμα σου. Δηλαδή, να συνθέσεις μια καθημερινότητα που θα σου κάνει καλύτερα. Με όποιες εργασιακές, προσωπικές ή άλλες αλλαγές αυτό προϋποθέτει. Για αρχή, ένα απλό brainstorming.

Τώρα, μπορεί να φανώ σκληρός, αλλά κάθε πράγμα στη ζωή έχει ένα τίμημα. Εμείς οι ίδιοι είμαστε στο φινάλε που θα ορίσουμε τις προτεραιότητες που θα βάλουμε, τους δρόμους που θα ακολουθήσουμε, τις θυσίες που θα κάνουμε και το τίμημα που θα πληρώσουμε προκειμένου να έχουμε το κέρδος που προσδοκούμε. Έχεις το δικό σου πρόγραμμα όπως γράφεις, που το έφτιαξες εσύ. Αν κάπου σε δυσαρεστεί, σε χρονικό ορίζοντα σε αγχώνει ή γενικά δεν σου κάνει, τροποποίησέ το ή άλλαξε προτεραιότητες. Ναι, οι περισσότεροι έτσι ζείΤΕ.

Scroll to top icon