ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2024 | 18:18

Μου λειπει ακομα και μετα απο 4 χρονια

Θα ηθελα να γραψω για την Αντιγονη.Μια κοπελα που γνωρισα πριν 4,5 χρονια και ημασταν μαζι για 10 μηνες.Μετα τον χωρισμο προσπαθησα να προχωρησω εκανα 2 σχεσεις που δεν κρατησαν πολυ.Εδω να σας αναφερω οτι ο χωρισμος ηταν μετα απο δικη της πρωτοβουλια οταν μια μερα ξαθνικα αλαξε συμπεριφορα ,ηταν δυστροπη ,με προσβαλε εκανε τα παντα για να με στεναχωρησει.Εννοειται οτι καταλαβα οτι ηθελε να χωρισουμε και της ειπα οτι δεν χρειαζοτανε ολο αυτο.Πιστευω οτι το εκανε γιατι νομιζε οτι ετσι θα την ξεπερασω πιο ευκολα.Τον τελευταιο καιρο την βλεπω συνεχεια στον υπνο μου και την ημερα δεν βγαινει απο το μυαλο μου.Δεν ξερω τι να κανω,να επικοινωνησω μαζι της ? αν ναι με ποια προφαση ? θελω την γνωμη σας. και τι δεν θα εδινα για μια αγκαλια της ,για ενα φιλι της
4
 
 
 
 
σχόλια

Χωρίς να επιδιώκω να γίνομαι κυνική, αλλά για να σου λείπει μετά από 4χρόνια μια 10μηνη πρώην σχεση σου που σε χώρισε, ενδεχομένως έχει διαμεσολαβήσει κάποια μυθοποίηση του προσώπου της Αντιγόνης ή της ίδιας της σχέσης. Ίσως αυτή η μυθοποίηση ενισχύθηκε μετά τις 2 αποτυχημένες προσπάθειες. Εικάζω ένα πιθανό σενάριο. Ξανασκέψου το.

Αφού σε χώρισε εκείνη και δεν την ακουσες ξανα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μετά από τόσα χρόνια θα θέλει να γυρίσει σε σενα; Προσπαθούμε όταν κάποιος δείχνει με τις πράξεις του και την συμπεριφορά του ότι ενδιαφέρεται για μας διαφορετικά σεβόμαστε την επιθυμία του να μην υπαρχουμε στην ζωη του και προχωράμε.

Δεν αναφέρεις το γιατί ήθελε να χωρίσετε. Παίζει ρόλο αυτό. Αν γνωρίζεις τους λόγους, πρέπει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να προσπαθήσεις ώστε να το ξεπεράσεις όσο γίνεται πιο σύντομα, επειδή, ακόμα και η υποσυνείδητη σύγκριση τής κάθε νέας σου σχέσης μαζί της θα σε οδηγεί αργά ή γρήγορα στην αποτυχία. Ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις.
Από την άλλη, μπορεί ακόμα να μην έχεις μάθει τους λόγους που θέλησε να διακόψει μαζί σου. Σε αυτή την περίπτωση, για να μη σε βασανίζει μία ζωή, καλό θα ήταν να τους μάθεις. Πάρε τηλέφωνο κάποια τυχαία στιγμή, με ασήμαντο πρόσχημα · να την ευχηθείς ας πούμε για τα γενέθλιά της ή για μία γιορτή (Πάσχα). Πες της ότι τη σκέφτηκες και σου ήρθε να τηλεφωνήσεις αυθόρμητα. Αν δεις ότι αντιδρά ψυχρά ή υπερβολικά άσχημα, θα σου είναι πιο εύκολο να την ξεπεράσεις. Αν όμως τη δεις ζεστή, συνέχισε την κουβέντα και σιγά σιγά όπου βγάλει. Μη μασάς στο μεγάλο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε. Οι άνθρωποι μπορεί να σε θυμηθούν και μετά από χρόνια.

Scroll to top icon