Κατασκευασμένο το δημοσίευμα για τους μειονοτικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Κατασκευασμένο το δημοσίευμα για τους μειονοτικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
0

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης σε ανακοίνωση του, απαντά σε δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου που εμφανίζει αφίσα με τους δύο μειονοτικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και τη φράση «οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν την Δυτική Θράκη».

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για ένα ακόμα κατασκευασμένο δημοσίευμα από «τα γνωστά χαλκεία της Συγγρού», ενώ πιο συγκεκριμένα αναφέρεται: ''Είναι πλέον πρόδηλος ο πανικός που έχει καταλάβει τη Νέα Δημοκρατία που πια δεν έχει άλλο τρόπο να κάμψει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και καταφεύγει στη διασπορά κατασκευασμένων ειδήσεων. Εδώ και μέρες η επιχείρηση λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εκτυλίσσεται σε πανελλήνια κλίμακα. Ο λαός θα κρίνει και αυτή την τακτική της Νέας Δημοκρατίας και στις 17 του Ιούνη θα εκφράσει την ετυμηγορία του''.

Τέλος γίνεται αναφορά στην εφημερίδα, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση θα κληθεί να αποδείξει στα δικαστήρια «την "αλήθεια" του κατασκευασμένου δημοσιεύματος»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM