ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2024 | 15:32

Είμαι

Πολύ πικραμένη από την παρέα μου. Με κοροϊδεύουν για την δουλεια που κάνω. Εργάζομαι από το σπίτι και διαχειρίζομαι το site μιας εταιρείας. Μου λένε συνέχεια "σιγά την δουλειά" όταν παράπονιεμαι ότι πονάει η μέση μου απ το καθισιο όλη μέρα σχεδόν,μπροστά σε μια οθόνη. Μού λένε να βρω μια αληθινή δουλειά και να μην κοροϊδεύω τον κόσμο όταν με ρωτάνε εάν εργάζομαι. Ότι θέλω βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα και τέτοια. Εν τω μεταξύ τώρα έχω πάθει και τενοντίτιδα δεν μπορώ να πιάσω τίποτα, ειδικά ο δείκτης από το κλικ- κλικ συνέχεια στο ποντίκι έχει βγάλει φουσκάλες. Δεν με καταλαβαίνουν και νιώθω άσχημα.
2
 
 
 
 
σχόλια

Πες τους ότι σε ενοχλεί η συμπεριφορά τους.
Ακόμα και για πλάκα να το κάνουν, πες τους ότι εσύ δεν το βρίσκεις αστείο.
Αν συνεχίσουν μην τους ξανακάνεις παρέα.
Πολλές σχέσεις διαφόρων ειδών γίνονται για να μην ζήσουν και να μην πληρώσουν οι άνθρωποι το αβάσταχτα σκληρό, ψυχοφθόρο και ψυχοφάγο τίμημα της μοναξιάς αλλά κάποιες φορές είναι καλύτερη η μοναξιά από το να συναντιέσαι με ανθρώπους που υπάρχει μηδενική επικοινωνία και κοροϊδία ή αποτυχημένη πλάκα από τη μεριά τους.

Κάποιος χρειάζεται να υπενθυμίσει σε αυτούς τους κυρίους, ότι καμμία δουλειά δεν είναι ντροπή · κάνουμε όποια μπορούμε για να επιβιώσουμε, αλλιώς δεν θα υπήρχε ανάγκη να δουλεύει κανένας μας.
Σε κοροϊδεύουν επειδή δεν είναι σε θέση να κάνουν οι ίδιοι κάτι παρόμοιο μου φαίνεται.
Γιατί αν ήταν, θα γνώριζαν ήδη ότι άμα δουλεύεις όλη μέρα πάνω από το διαολομηχάνημα, τέτοια προβλήματα υγείας (και ακόμα χειρότερα από αυτά) είναι κάτι το συνηθισμένο · είτε δουλεύεις από το σπίτι είτε από οπουδήποτε αλλού.
Μη νοιώθεις άσχημα, αλλά πες τους αυτά την επόμενη φορά ώστε να νοιώθουν εκείνοι άσχημα για το iq τους.

Scroll to top icon