Το ενδέκατο καλοκαίρι στην πόλη έρχεται να συμπληρώσει φέτος το Μπαραλλού στην Αργυρούπολη. Το αγαπημένο εναλλακτικό all-day στέκι μάς έχει προσφέρει ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές και αναμνήσεις με ένα special signature cocktail στο χέρι και παραμένει καλοκαιρινός προορισμός στα νότια προάστια της Αθήνας.

 

Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μπορείς να απολαύσεις όλων των ειδών τις νοστιμιές, φτιαγμένες με υλικά υψηλής ποιότητας, που απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο μέσα σε αυτή την alternative ατμόσφαιρα. 

 

Αν είσαι πρωινός τύπος, θα βρεις πεντανόστιμες επιλογές brunch και ένα εκλεκτό χαρμάνι καφέ για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Ομελέτες, καγιανά, σάντουιτς και δροσερές σαλάτες είναι κάποιες από τις προτάσεις του καταλόγου που θα σου δώσουν φουλ ενέργεια. Λίγο αργότερα –από νωρίς το απόγευμα– έρχονται στο προσκήνιο τα εντυπωσιακά, πολύχρωμα signature cocktails που σου κάνουν παρέα μέχρι αργά το βράδυ. 

 

Μπαραλλού
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Περισσότεροι από είκοσι συνδυασμοί, όπως το Mata Hari, μια εξαιρετική παραλλαγή του Bloody Mary με βότκα, το σαγηνευτικό Paloma με τεκίλα λευκή, λάιμ, γκρέιπφρουτ σόδα και σιρόπι αγαύης, αλλά και το Aegean Breeze, με μαστίχα τζιν, ζάχαρη, αγγούρι, φρέσκο λάιμ και pink grapefruit που σε μεταφέρει με το super summer twist του σε σκηνικό διακοπών. 

 

Όποιο κοκτέιλ κι αν διαλέξεις, ταιριάζει άψογα με την ανάλαφρη καλοψημένη πίτσα του Μπαραλλού, ενώ απολαμβάνεις easy listening μουσικές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όσο πλησιάζει το βράδυ η διάθεση αλλάζει με dance και ηλεκτρονικούς κυρίως ήχους.

 

Μάλιστα, κάθε τόσο θα πετύχεις διάφορα live από αγαπημένες μπάντες που δεν πρέπει να χάσεις. To Μπαραλλού παραμένει πιστό σε μια ταυτότητα που το έκανε αγαπημένο, ξεχωριστό και τόσο οικείο που δεν θέλεις να είσαι πουθενά αλλού.

 

Μ. Γερουλάνου 115, Αργυρούπολη, 211 2137370 

Facebook: Mparallou-enallaktikosteki

Instagram: mparallou

Οδηγός Γεύσης