ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2024 | 15:05

ενασχολησεις

σκεφτεστε και σεις οτι παλια πχ πριν 8-10 χρονια που ακομα δεν πολυεπαιζε το νετφλιξ,το ινσταγκραμ και τα applications του σημερα κανατε πιο εποικοδομητικα πραγματα και ξερατε ενστικτωδως οτι σας ταιριαζουν ? πχ το να ασχοληθω με κιθαρα ,γραψιμο η το να ψαχνομαι για ωραιες ταινιες και μουσικες το αρχισα περιπου πριν καμια 10 ετια που δεν υπηρχαν τα τοσα distractions η stimulations του σημερα που απλα καιγεσαι μπροστα σε ενα smartphone . Ισως ειχα και πιο πολυ ενεργεια τοτε γιατι ημουν 20 βεβαια . το παραπονο μου ειναι οτι τωρα εχω χασει λιγο το αυθορμητο η το ενστικτωδες στις ενασχολησεις μου η ενα τελμα οτι εχω δει πολλες must ταινιες η εχω ακουσει μουσικες πχ και ξεμενω απο κατι να με εντυπωσιασει
2
 
 
 
 
σχόλια

Δεν πιστεύω πως είναι η ηλικία, επειδή πολλοί που ασχολούνται με κιθάρα ή γράψιμο ή ψάχνονται για ταινίες και μουσικές που γράφεις βρίσκονται μέχρι και πάνω από τα 50.
Είναι ότι όλα του κόσμου τα applications, distractions, stimulations, smartphones και social γενικώς, συνεργάζονται πολύ όμορφα και ωραία μεταξύ τους για να σου ρουφούν την ενέργεια εξαρτώντας σε ψυχολογικά ώστε να σε κάνουν ένα ακόμα ζόμπι.

Δύο κοπέλες κάποτε μέσα στην ''Πολιτεία'' χαζεύοντας τα εξώφυλλα των βιβλίων μαγεμένες συζητούσαν μεταξύ τους πως θα κόψουν το πολύ tiktok και θα το ρίξουν στην ανάγνωση.
Από εκεί και πέρα δεν είσαι υποχρεωμένος σαν άνθρωπος να κάνεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει.
Διάσπαση της προσοχής μας υπάρχει για πολλούς λόγους.
Θεωρώ πως αν δεν θέλουμε δεν κολλάμε με κάτι.
Κάνε απλά ό,τι σου αρέσει.
Δεν φταίνε τα smartphones και το νετφλιξ απλά και μόνο επειδή υπάρχουν, αν δεν σου αρέσουν περιόρισέ τα κι ασχολήσου με ό,τι πραγματικά σου αρέσει.
Αν σου αρέσει η ενασχόληση με το smartphone σημαίνει ότι κάτι σου δίνει κι αυτό που δεν στο προσφέρουν οι άλλες ενασχολήσεις.
Μην πιέζεσαι για τίποτα.

Scroll to top icon