Βόλος: Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι ζευγάρι που μετακόμιζε

Βόλο: Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι ζευγάρι που μετακόμιζε Facebook Twitter
Περιπολικό/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου, όταν ένας άνδρας με μαχαίρι κυνηγούσε ζευγάρι που εκείνη την ώρα μετακόμιζε.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, το περιστατικό με το μαχαίρι σημειώθηκε σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κοραή με Αναλήψεως. 

Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ουσιών και  διαμένει σε υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, κλειδαμπαρώθηκε στο σπίτι, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν περικυκλώσει τους γύρω δρόμους προκειμένου να μην φύγει και να προχωρήσουν άμεσα στη σύλληψη του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί χτυπούσαν τη πόρτα του διαμερίσματός του και δεν έβγαινε. 

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μετακόμισης αποχώρησαν, χωρίς να συλλάβουν τελικά τον άνδρα ο οποίος παρέμεινε κλειδαμπαρωμένος στο διαμέρισμά του, αφού το ζευγάρι δεν επιθυμούσε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνάς Καρούσης: «Το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της αγάπης» δηλώνει ο πατέρας του

Ελλάδα / «Δεν είχε ούτε εκατοστό κακίας, αυτόν βρήκαν να χτυπήσουν τα καθάρματα;» ξεσπά ο Δημήτρης Καρούσης

«Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι όλοι όχι απλώς συντετριμμένοι, όλοι τον αγαπούσαν» είπε για τον Ιωνά Καρούση ο πατέρας του και εξομολογήθηκε: «Ήλπιζα ότι η επόμενη φορά που θα πάω στο Ισραήλ θα ήταν για την αποφοίτηση ή για τον γάμο του»
LIFO NEWSROOM