Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ποιος είναι ο άνδρας που προσήχθη ως ύποπτος

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ποιος είναι ο άνδρας που προσήχθη  Facebook Twitter
Φωτογραφία: eurokinissi
0

Γνώριμος για την παραβατική του δράση είναι ο άντρας που έχει προσαχθεί από την αστυνομία για την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε ακόμα δύο προσαγωγές για την υπόθεση.

Ο ύποπτος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση. Ωστόσο, οι αρχές έχουν φτάσει στα ίχνη του μετά από καταθέσεις μαρτύρων και ειδικά ενός στενού προσώπου του 54χρονου. Ο μάρτυρας, που φαίνεται πως γνώριζε καλά όλη την επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος, μίλησε για διάφορες υποθέσεις, μία εκ των οποίων οδήγησε τις αρχές στον ύποπτο, όπως μετέδωσε ο Σκάι.

Πρόκειται για έναν άντρα, ελληνικής καταγωγής, που παλαιότερα είχε αναμειχθεί στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και θεωρείται πως εμπλέκεται σε πολλές άλλες υποθέσεις της νύχτας στην Αθήνα. Πιθανολογείται πως πρόκειται να τον εκτελεστή και δεν υπάρχει προς το παρόν πληροφόρηση για το αν το ίδιο άτομο είναι και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι έχει εντοπιστεί και η μοτοσικλέτα του δράστη και εξετάζεται στα εργαστήρια της ΓΑΔΑ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνάς Καρούσης: «Το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της αγάπης» δηλώνει ο πατέρας του

Ελλάδα / «Δεν είχε ούτε εκατοστό κακίας, αυτόν βρήκαν να χτυπήσουν τα καθάρματα;» ξεσπά ο Δημήτρης Καρούσης

«Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι όλοι όχι απλώς συντετριμμένοι, όλοι τον αγαπούσαν» είπε για τον Ιωνά Καρούση ο πατέρας του και εξομολογήθηκε: «Ήλπιζα ότι η επόμενη φορά που θα πάω στο Ισραήλ θα ήταν για την αποφοίτηση ή για τον γάμο του»
LIFO NEWSROOM