ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2024 | 19:49

Όταν ήμουν μικρή

Κάθε φορά που έκανα κάτι λάθος,η μαμά μου με αποκαλούσε βόδι.Τώρα που μεγάλωσα,όταν διαπιστώνω αστοχία που έκανα ακούω τη φωνή της να το λέει.Υπάρχει γιατρειά;
5
 
 
 
 
σχόλια

Οταν ημουν μικρη η μαμα μου ελεγε "εσυ μη τραγουδας , να τραγουδαει ο αδερφος σου που εχει καλη φωνη". Μεγαλωσα και μου ειχε μεινει μεχρι που σκεφτηκα να τραγουδησουμε μαζι με τον αδερφο μου, που δεν ειχα ακουσει ποτε. Ο ιδιος ειπε οτι εχω καλη φωνη, κι εγω διαπιστωσα πως η μαμα του ειχε πραγματι αδυναμια. Και τωρα στα 50+ με εβαλε η δασκαλα στη θεατρικη ομαδα να τραγουδησω μπροστα σε κοινο . Ενιωσα τη μεγαλυτερη δικαιωση!

@ X
Μπράβο σου που τελικά τα κατάφερες. Πιστεύω ισχυρή θέληση και σκληρή επιμονή χρειάζονται για αυτό που ονομάζω "απολέπιση" από ψυχικά κατάλοιπα του παρελθόντος που μας αφήνει το οικογενειακό -αλλά συχνά και φιλικό- περιβάλλον.

Και καπως έτσι δημιουργούνται τα ψυχολογικά στα παιδιά. Πάει και η αυτοπεποίθηση για τσιγάρα και δεν επιστρέφει ποτέ. Κοπέλα μου όλοι κάνουμε λάθη κάθημερινα και μέσα από αυτά μαθαίνουμε και γινόμαστε πιο προσεκτικοί και πιο σοφοί.

Scroll to top icon