Φωτιά στο Κορωπί: Απανωτά μηνύματα του 112 για εκκενώσεις - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Φωτιά στο Κορωπί: Απανωτά μηνύματα του 112 για εκκενώσεις - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Facebook Twitter
Φωτιά στο Κορωπί / EUROKINISSI
0

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί, ενώ ήδη έχουν σταλθεί μηνύματα του 112 στους κατοίκους για εκκένωση της περιοχής.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 11:15 και καίει σε χαμηλή βλάστηση, όμως έχει φτάσει κοντά σε σπίτια με τις Αρχές να ειδοποιούν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από την περιοχή. Οι πολίτες κλήθηκαν να απομακρυνθούν από τις περιοχές Ξελαφτάκι και Μεγάλο Μετόχι Αγίας Μαρίνας Κορωπίου προς Λεωφόρο Κορωπίου-Αγίας Μαρίνας και προς Οδό Αγίου Δημητρίου και Παραλιακή Λεωφόρο.

Η φωτιά αυτή την ώρα βρίσκεται κοντά στις οδούς Χαραυγής, Δήμητρας, Ίμβρου και Σπάρτης.  «Η φωτιά είναι δίπλα σε κατοικίες, προσπαθούμε να εκκενώσουμε την περιοχή, να απομακρύνουμε τον κόσμο γιατί υπάρχει πρόβλημα», δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, ο οποίος βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Μεγάλο Μετόχι και όπως επισημαίνει η φωτιά έχει κατεύθυνση όπως πάνε οι άνεμοι, προς το Ξελαφτάκι. 

Στο σημείο επιχειρούν 75 πυροσβέστες με 4 ομάδες δασοκομάντος, 30 οχήματα και από αέρος 2 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή λόγω της φωτιάς

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM