Σε ύφεση η φωτιά στο Κορωπί

Σε ύφεση η φωτιά στο Κορωπί Facebook Twitter
0

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην Αγιά Μαρίνα στο Κορωπί.

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Κορωπίου, που είχε διακοπεί λόγω της φωτιάς, εκτός δύο σημείων, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ. Τα σημεία όπου δεν έχει αποκασταθεί η κυκλοφορία είναι στη συμβολή των οδών Καρπάθου - Ιθάκης και Χαραυγής - Σπάρτης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά στο Κορωπί εκδηλώθηκε περίπου στις 11:15 σε περιοχή όπου κοντά υπάρχουν κατοικίες. Έκαιγε χαμηλή βλάστηση, όμως έφτασε κοντά σε σπίτια με τις Αρχές να ειδοποιούν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Οι πολίτες κλήθηκαν να απομακρυνθούν από τις περιοχές Ξελαφτάκι και Μεγάλο Μετόχι Αγίας Μαρίνας Κορωπίου προς Λεωφόρο Κορωπίου-Αγίας Μαρίνας και προς Οδό Αγίου Δημητρίου και Παραλιακή Λεωφόρο.

Αυτήν την ώρα για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν στο σημείο 75 πυροσβέστες με 4 ομάδες δασοκομάντος, 30 οχήματα και από αέρος 2 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.

Μηνύματα από το 112 λόγω της φωτιάς

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Πώς οι δικηγόροι των θυμάτων αποδόμησαν την αισχρή προσπάθεια του τότε αρχηγού της Πυροσβεστικής να ισχυριστεί πως δεν ήταν στο ΕΣΚΕ αλλά στο γραφείο του και χωρίς ενημέρωση για το τι συνέβαινε
LIFO NEWSROOM
Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Ελλάδα / Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Η γυναίκα εξήγησε στους γείτονες, που βγήκαν έντρομοι να βοηθήσουν ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και του παιδιού, ότι ο σύζυγός της την κυνηγούσε, την χτυπούσε, και προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του
LIFO NEWSROOM