«Dream On»: Οι Aerosmith ακυρώνουν όλες τις συναυλίες της περιοδείας τους

«Dream On»: Οι Aerosmith ακυρώνουν όλες τις συναυλίες της περιοδείας τους Facebook Twitter
Aerosmith / Φωτ.: ΕΡΑ
0

Σε μία «σπαρακτική και δύσκολη, αλλά αναγκαία» απόφαση που δυσαρέστησε τους εκατομμύρια fans τους προχώρησαν οι Aerosmith, ανακοινώνοντας πως αποσύρονται από τις περιοδείες και ως εκ τούτου ακυρώνουν όλες τις εναπομείνασες συναυλίες τους.

Όπως ανέφεραν οι Aerosmith σε ανάρτησή τους χθες, Παρασκευή (2/8) ο λόγος είναι ο τραυματισμός που έχει υποστεί ο frontman του συγκροτήματος Στιβ Τάιλερ, στις φωνητικές του χορδές, η αποκατάσταση του οποίου «δεν είναι δυνατή».

«Ήταν η τιμή της ζωής μας να γίνει η μουσική μας μέρος της δικής σας», δήλωσε μεταξύ άλλων το συγκρότημα σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το γκρουπ βρισκόταν ήδη σε μια μεγάλη περιοδεία, που είχε τίτλο “Peace Out… Farewell Tour“, όταν τα ταξίδια τους σταμάτησαν μετά από μια τελευταία συναυλία στο Elmont της Νέας Υόρκης στις 9 Σεπτεμβρίου 2023.

Στην ανάρτησή τους σημειώνουν πώς γεννήθηκε η μπάντα στον 1970 από «μια σπίθα έμπνευσης», που χάρη στο αφοσιωμένο κοινό της έγινε «φλόγα που καίει για πάνω από πέντε δεκαετίες. Κάποιοι από εσάς είστε μαζί μας από την αρχή, και όλοι σας είστε ο λόγος που γράψαμε ιστορία στο rock 'n' roll».

Αναλυτικά η ανάρτηση των Aerosmith:

«Ήταν το 1970 όταν μια σπίθα έμπνευσης έγινε οι Aerosmith. Χάρη σε εσάς, τον ‘μπλε στρατό’ μας, αυτή η σπίθα πήρε φωτιά και καίει για πάνω από πέντε δεκαετίες. Κάποιοι από εσάς είστε μαζί μας από την αρχή και όλοι σας είστε ο λόγος που γράψαμε ιστορία στο rock ‘n’ roll.

Ήταν η τιμή της ζωής μας να γίνει η μουσική μας μέρος της δικής σας. Σε κάθε κλαμπ, σε κάθε τεράστια περιοδεία και σε στιγμές μεγάλες και ιδιωτικές, μάς δώσατε μια θέση στο soundtrack της ζωής σας.

Πάντα θέλαμε να σας ξετρελαίνει η εμφάνισή μας. Όπως γνωρίζετε, η φωνή του Steven είναι ένα όργανο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Έχει περάσει μήνες ακούραστης δουλειάς για να φέρει τη φωνή του εκεί που ήταν πριν τον τραυματισμό του. Τον είδαμε να αγωνίζεται παρά το γεγονός ότι είχε την καλύτερη ιατρική ομάδα στο πλευρό του. Δυστυχώς, είναι σαφές, ότι η πλήρης αποκατάσταση από τον τραυματισμό της φωνής του δεν είναι δυνατή. Πήραμε μια σπαρακτική και δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση – ως συγκρότημα αδελφών – να αποσυρθούμε από την περιοδεία.

Είμαστε απεριόριστα ευγνώμονες για όσους… βγήκαν στον δρόμο μαζί μας για μια τελευταία φορά. Είμαστε ευγνώμονες για την ομάδα μας και στους χιλιάδες ταλαντούχους ανθρώπους που έκαναν εφικτές τις ιστορικές μας διαδρομές. Ένα τελευταίο ευχαριστώ σε εσάς – τους καλύτερους οπαδούς στον πλανήτη Γη. Παίξτε τη μουσική μας δυνατά, τώρα και για πάντα. Dream On. Κάνατε τα όνειρά μας πραγματικότητα».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Πολιτισμός / «Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Το «Ne Zha 2» συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία από την κινεζική μυθολογία με μοντέρνα αφήγηση και προηγμένα εφέ, προσεγγίζοντας τόσο το οικογενειακό κοινό όσο και τη νέα γενιά θεατών
LIFO NEWSROOM
Η Τίλντα Σουίντον κατήγγειλε τους «εγκληματίες πολέμου» και τις «κρατικές μαζικές δολοφονίες» από την Μπερλινάλε

Πολιτισμός / Τίλντα Σουίντον: «Οι άπληστες κυβερνήσεις συνεργάζονται με τους καταστροφείς του πλανήτη και τους εγκληματίες πολέμου»

Η ηθοποιός που τιμήθηκε με την Χρυσή Άρκτο στην Μπερλινάλε για το σύνολο της προσφοράς της στον κινηματογράφο χρησιμοποίησε την ομιλία της για να κατακρίνει τις παγκόσμιες ηγεσίες
LIFO NEWSROOM
Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Πολιτισμός / Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Ο σουρεαλισμός παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των συλλεκτών εξαιτίας του διαρκούς ενδιαφέροντος για το πιο σημαντικό καλλιτεχνικό κίνημα του 20ού αιώνα.
LIFO NEWSROOM
Λίνα Μενδώνη: Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου», αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πολιτισμός / Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου» αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πραγματοποιούνται σημαντικά έργα στην περιοχή της Μεσσηνίας, όπως η ανάδειξη του Παλατιού του Νέστορα, των Θολωτών Τάφων, αλλά και η αποκατάσταση και επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου
LIFO NEWSROOM
Η ΔΕΗ φωτίζει τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Πολιτισμός / Η ΔΕΗ «φωτίζει» τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Το 2023, η ΔΕΗ, ως περήφανος χορηγός του Έτους Κάλλας, στήριξε σημαντικές δράσεις και παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να τιμήσει την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο.
LIFO NEWSROOM
Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα

Πολιτισμός / Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα στο Δημόσιο

Στο Φετιχιέ Τζαμί πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση 179 κινητών μνημείων στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η απόδοση της συλλογής σε άλλες εφορείες αρχαιοτήτων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
I’m Still Here

Πολιτισμός / Βάλτερ Σάλες, Κάπτεν Αμέρικα και Κάλλας από αύριο στις αίθουσες

Το συγκινητικό «I’m Still Here», το νέο «επεισόδιο» του MCU, η επόμενη καταχώριση στο ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς και ένα ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας είναι μερικές από τις ταινίες που προστίθενται στο (γεμάτο και γενναιόδωρο) πρόγραμμα των κινηματογράφων αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ