Λειψυδρία στον Πολύγυρο: Οικονομία στο νερό ζητά ο δήμος από κατοίκους και επισκέπτες

Λειψυδρία στον Πολύγυρο: Οικονομία στο νερό ζητά ο δήμος από κατοίκους και επισκέπτες Facebook Twitter
0

Η λειψυδρία χτυπά και τον Πολύγυρο, καθώς ο δήμος απευθύνει έκκληση σε κατοίκους και επισκέπτες για λελογισμένη χρήση του νερού και για αποφυγή πρακτικών που οδηγούν στην κατασπατάλησή του, όπως για παράδειγμα πλύσιμο αυλών, αυτοκινήτων και δρόμων, για καλλιέργεια και πότισμα κήπων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφορικά με τη λειψυδρία, τονίζεται πως οι «οι παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με τον ήπιο χειμώνα, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Δήμο Πολυγύρου, όπως και τις περισσότερες περιοχές της χώρας, σε ό,τι αφορά τα αποθέματα νερού».

Προστίθεται πως «οι ανάγκες διαρκώς αυξάνονται, με την κορύφωση της τουριστικής περιόδου και η κατανάλωση νερού έχει χτυπήσει κόκκινο. Για το λόγο αυτό κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη να γίνει σωστή διαχείριση, ώστε να μπορέσει ο δήμος να ανταποκριθεί, όσο είναι δυνατό, στις απαιτήσεις του κόσμου».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM