Ιωάννινα: Τη Δευτέρα απολογείται ο 38χρονος που σκότωσε τη θεία του- Δεν ήταν οικονομικό το κίνητρο

Ιωάννινα: Τη Δευτέρα απολογείται ο 38χρονος που σκότωσε τη θεία του- Δεν ήταν οικονομικό το κίνητρο Facebook Twitter
Φωτ.: epiruspost.gr
0

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο 36χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 62χρονης θείας του στο χωριό Περίβλεπτος των Ιωαννίνων.

Ο κατηγορούμενος, αφού συνελήφθη και προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση την Παρασκευή, ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν την καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα, στο σημείο που τους υπέδειξε ο ίδιος.

Ο 36χρονος ζήτησε προθεσμία από τον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, και η απολογία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, καθώς και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την δικογραφία, δεν προκύπτει ότι το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οικονομικό, αφήνοντας αδιευκρίνιστο το λόγο που οδήγησε τον 36χρονο να διαπράξει το φονικό. Το αν θα αποκαλύψει τα κίνητρά του εξαρτάται από τον ίδιο και το πόσο ανοιχτός θα είναι με τον δικηγόρο του και τις ανακριτικές αρχές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ