ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2024 | 16:33

Είναι τόσο μεγάλο φαουλ ώστε να χωρίσω;

Ο συντροφός μου ( πλέον δυο χρόνια και) , όταν ξεκινήσαμε να βγαινουμε δεν είχε καθόλου καλή στάση απεναντί μου. Στο πρώτο μας ραντεβού που βγήκαμε καπάκι μετά το ραντεβού μας βγήκε με μια άλλη κοπέλα , που είχαν βρεθεί αλλες δυο τρεις φορές. Με την οποία συνομιλούσαν για κάτι λίγοτερο από ένα μήνα στη συνέχεια. Μέσα στην πρώτη εβδόμαδα γνωριμιας μας έκανε σεξ και με μια ακόμη. Γενικά πρέπει να καυλάντιζε. Σχέση κάναμε στους δυόμιση τρείς μήνες. Εγω τώρα που το έμαθα νιώθω φοβερά πληγωμένη ( ρώτησα αν εβγαινε και με άλλες τον πρώτο καιρο και μου απάντησε) και προδομένη. Από την άλλη στη σχέση μας είναι άψογος και πάρα πολύ καλός. Δεν ξέρω αν ορίζεται ως κέρατο ή όχι και πως να το κατατάξω μέσα μου. Θα ήθελα τις απόψεις σας ευχαριστώ.
3
 
 
 
 
σχόλια

Άρα δεν είχατε σχέση οταν πήγε με τις άλλες απλα βγαίνατε ραντεβού. Αν είναι έτσι δεν ορίζεται ως κέρατο, δεν θα στο έλεγε κιόλας εάν σε είχε κερατώσει. Οποτε ναι ειναι φαουλ, αλλα σκέψου το κι αλλιως. Διάλεξε εσένα για σχεση και οχι εκεινες που λέει ότι ειχε στην αρχη και αφού δεν σου έχει δώσει δικαίωμα μέχρι τώρα για να τον αμφισβητείς, δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι. Γενικότερα καλό είναι να μην ρωτάς για το παρελθόν του εάν δεν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να αντέξεις τις απαντήσεις του.

Καλό είναι να ξεκαθαρίζονται από την αρχή ορισμένα πράγματα ανάμεσα σε δύο που ενδιαφέρονται για κάτι σοβαρό μεταξύ τους.
Το ότι ξεκινήσατε να βγαίνετε δε σημαίνει πως είχατε σχέση.
Δεν σου είπε μεγάλα λόγια, δεν έδωσε κάποια υπόσχεση · συνεπώς μπορούσε να κάνει ό, τι γουστάρει και άδικα νοιώθεις προδομένη.
Εξαρτάται επίσης, από το αν θυμάσαι να σου είπε από την αρχή κάτι που στη συνέχεια αποδείχθηκε ψέμα. Σε αυτή την περίπτωση χώρισέ τον αμέσως, επειδή δε μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη ότι δεν παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου.
Αν πάλι νομίζεις ότι δε μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη ούτε και τώρα κόψε τη σχέση και πάλι, γιατί δεν οδηγεί πουθενά.
Σε κάθε περίπτωση, σχέση ακόμα δεν είχατε, κέρατο δεν είναι.
Για μένα πάντως, τέτοιοι τύποι "φυσεκλίκια" που σε μία εβδομάδα ενώ γνωρίζουν μία κοπέλα κάνουν σεξ και με άλλη, δεν ψάχνονται για σοβαρή σχέση και ούτε είναι άξιοι λόγου σε συναισθηματικά ζητήματα.

Scroll to top icon