Νέα αίτηση για ψυχιατρική εξέταση από τη Βίκυ Σταμάτη

Νέα αίτηση για ψυχιατρική εξέταση από τη Βίκυ Σταμάτη Facebook Twitter
1

Νέα αίτηση για  ψυχιατρική εξέταση υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη προσφεύγοντας  στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, με σκοπό την αναστολή της κράτησής της.

Στην αίτηση της προς τον ανακριτή, η Βίκυ Σταμάτη επισύναψε ψυχιατρική γνωμάτευση του επίκουρου καθηγητή της Ψυχιατροδικαστικής, Α. Δουζένη, ο οποίος κάνει λόγο για έντονα ναρκισσιστικά στοιχεία της προσωπικότητάς της, καθώς και για το ότι την κρατούμενη έχει καταλάβει ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

 Η Βίκυ Σταμάτη, στην καινούργια αίτησή της, ανάμεσα σε άλλα σημειώνει:

 «H απόρριψη όλων ανεξαιρέτως των αιτημάτων μου με υποβάλλει σε σκέψεις υφέρπουσας μεροληπτικότητας σε βάρος του πρόσωπου μου, που πιθανόν να οδηγήσει στην παραβίαση της αρχής της αμεροληψίας του Δικαιοδοτικού Οργάνου και κατ' ακολουθία στην παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητάς μου. Ομολογώ δε ότι εκπλήσσομαι και από την προσήλωση της εισαγγελέως στο υλικό των εφημερίδων, το οποίο θεωρεί ως σοβαρό αποδεικτικό μέσο σε αντίθεση με τα υπάρχοντα στοιχεία της δικογραφίας».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
ξερει η βικυ τι σημαινει υφερπουσα;;;; ας γελασω.όσο για το ναρκισσιστικο Εγω δυσκολευεται να στριμωχθει σε κελι, αλλα δεν αποτελει λογο νοσηλειας.