Ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου - Επίσημη η ανεξαρτητοποίηση Λινού

Ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου Facebook Twitter
Η Πόπη Τσαπανίδου ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ / Φωτ.: Eurokinissi
0

Η Πόπη Τσαπανίδου ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, καταλαμβάνοντας την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε του βουλευτικού του αξιώματος.

Παρόντες στην ορκωμοσία της Πόπης Τσαπανίδου από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης, και η βουλεύτρια Επικρατείας Έλενα Ακρίτα. 

Ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου - Επίσημη η ανεξαρτητοποίηση Λινού Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Ο προεδρεύων Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ευχήθηκε στην κυρία Τσαπανίδου καλή επιτυχία στο έργο της.

Η Πόπη Τσαπανίδου, όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής να σχολιάσει τις κατηγορίες εναντίον της, πως η επιλογή της να καλύψει την ορφανή έδρα εμποδίζει την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή είπε: «Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση. Έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια».

Στο ερώτημα αν φοβάται μήπως διαγραφεί από την ΚΟ αντέτεινε με νόημα: «Θα δούμε τι θα γίνει».

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους η Πόπη Τσαπανίδου σημείωσε πώς έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και πως το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ καλό. «Η Πόπη Τσαπανίδου θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της κοινοβουλευτικής μας δύναμης. Είναι ένα στέλεχος εγνωσμένου κύρους και δυνατοτήτων» δήλωσε από την πλευρά του ο νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Σημειώνεται ότι μετά την ορκωμοσία της Πόπης Τσαπανίδου ανακοινώθηκε επισήμως και η διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αθηνά Λινού, είναι 14η ανεξάρτητη βουλευτής του Κοινοβουλίου κατά την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο. Μετά την διαγραφή της κ. Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αριθμεί 34 βουλευτές.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM