Ηράκλειο: 17χρονος χτύπησε και απείλησε την μητέρα του– Της χορηγήθηκε panic button

Ηράκλειο: 17χρονος χτύπησε και απείλησε την μητέρα του Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο, όταν ένας 17χρονος χτύπησε και απείλησε την μητέρα του σε μια διαφωνία τους. 

Η επίθεση έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στο σπίτι όπου διαμένει η οικογένεια στο Ηράκλειο. Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας η οποία και προχώρησε στη σύλληψη του ανήλικου κακοποιητή. 

Σύμφωνα με το cretapost, η 41χρονη γυναίκα η οποία έχει κακοποιηθεί από τον γιό της και στο παρελθόν, ζήτησε από τις αρχές να εγκαταστήσουν panic button στο κινητό της τηλέφωνο. 

Η αστυνομία, συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας προκειμένου να μην μπει ένα τέλος στην βία που υφίσταται η 41χρονη. 

Με πληροφορίες από cretapost 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια - Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

Ελλάδα / Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια - Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

Από κατολίσθηση βράχων - Δεκάδες εγκλωβισμένοι - Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο έχουν σπεύσει στο φαράγγι της Σαμαριάς για τη διάσωσή τους
LIFO NEWSROOM

Ελλάδα / ΟΣΕ: Θα δαπανηθούν 1,8 εκατ. για την κοπή των δέντρων που θέτουν σε κίνδυνο το δίκτυο

Ανακοίνωση με αφορμή το τελευταίο συμβάν με την αμαξοστοιχία 1531, η οποία προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών, προκαλώντας υλικές ζημιές και ακινητοποιώντας το τρένο
LIFO NEWSROOM