ΣΥΡΙΖΑ: Στο τραπέζι η αλλαγή ονόματος του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Στο τραπέζι η αλλαγή ονόματος του κόμματος Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Κρίσιμες αποφάσεις αναμένεται να λάβει η επιτροπή καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της. 

Yπάρχουν πληροφορίες ότι στη συνεδρίαση που αναμένεται να ξεκινήσει στις 7 μ.μ., θα υπάρξουν εισηγήσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη σχετικά με την αλλαγή του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι αλλαγές που θα εισηγηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης αφορούν αφενός την αλλαγή ονόματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Δεύτερον, τίθεται ζήτημα ασυμβίβαστου. Οι βουλευτές του κόμματος δεν θα συμμετέχουν στα κομματικά όργανα, ενώ το ανώτατο όριο θητειών για κάθε βουλευτή θα υπολογίζεται στις τρεις θητείες .

Επίσης, τα μέλη αποφασίζουν για την γραμμή του κόμματος και για τα ψηφοδέλτια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βουλευτές και ευρωβουλευτές θα συμμετέχουν μόνο στο εθνικό συμβούλιο. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Live η συζήτηση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Χρήστο Τριαντόπουλο

Πολιτική / Βουλή: Live η συζήτηση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Χρήστο Τριαντόπουλο

Σε επίπεδο Ολομέλειας της Βουλής διεξάγεται η πρώτη κοινοβουλευτική αντιπαράθεση μετά τις ιστορικές συγκεντρώσεις σε ολόκληρη τη χώρα για την υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ