Χώρισε ο Θέμης Αδαμαντίδης

Χώρισε ο Θέμης Αδαμαντίδης Facebook Twitter
Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη/ Φωτ.: NDP
0

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του On Time, η Βαρβάρα Κίρκη πλέον διαμένει μόνη της στο σπίτι στην Αργυρούπολη, όπου ζούσαν μαζί το τελευταίο διάστημα. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση καταγράφηκε στις 16 Αυγούστου στην Κύπρο, όταν ο γνωστός τραγουδιστής πραγματοποίησε συναυλία.

Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Ζούμε πλέον χωριστά και έχουμε επιλέξει διαφορετικές κατευθύνσεις στη ζωή μας. Αυτή τη φορά, ο χωρισμός είναι οριστικός».

Η Βαρβάρα Κίρκη πρόσθεσε: «Κρατώ από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Εύχομαι να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του, αλλά μακριά από εμένα». Επιπλέον, ανέφερε ότι η μόνη εκκρεμότητα που απομένει είναι η παραλαβή των προσωπικών αντικειμένων του Θέμη από το σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι το 2022, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό της Βαρβάρας Κίρκη, υπόθεση που οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες μετά από μήνυση της ίδιας. Την υπεράσπισή του είχε αναλάβει τότε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM