Ρόδος: Τιμήθηκε ζευγάρι Βρετανών που έχει επισκεφθεί το νησί πάνω από 100 φορές

Ρόδος: Τιμήθηκε ζευγάρι Βρετανών που έχει επισκεφθεί το νησί πάνω από 100 φορές	Facebook Twitter
Ρόδος/ Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Πλατινένια πλακέτα, η ανώτατη τιμητική διάκριση, απονεμήθηκε από τον δήμο Ρόδου σε ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών που έχουν επισκεφθεί το νησί περισσότερες από 100 φορές.

Ο Alexander και η Gail Conn επισκέπτονται τη Ρόδο από τη δεκαετία του '90, 4-5 φορές τον χρόνο, εκφράζοντας τη βαθιά τους αγάπη για το νησί. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους, έχουν αποκτήσει φίλους, όπως ο επιχειρηματίας Μιχάλης Διάκουλας, ο οποίος ήταν παρών στην τελετή απονομής. Το ζευγάρι διαμένει πάντα στο ξενοδοχείο Lindos Blue Sky και, δεδομένης της συχνότητας των ταξιδιών τους, αποφάσισε να αγοράσει σπίτι στη Ρόδο.

Ρόδος: Τιμήθηκε ζευγάρι Βρετανών που έχει επισκεφθεί το νησί πάνω από 100 φορές	Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ

«Η Ρόδος είναι η επιλογή της καρδιάς και της ψυχής μας. Αυτή τη Ρόδο θέλουμε να γνωρίσουν οι συμπατριώτες μας – αυτή τη Ρόδο μάθαμε να αγαπάμε και να θαυμάζουμε, με τη μοναδική ροδίτικη φιλοξενία», δήλωσαν οι Alexander και Gail Conn στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Τόππο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την τιμή που τους έγινε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια - Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

Ελλάδα / Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια - Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

Από κατολίσθηση βράχων - Δεκάδες εγκλωβισμένοι - Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο έχουν σπεύσει στο φαράγγι της Σαμαριάς για τη διάσωσή τους
LIFO NEWSROOM