«Σε μπελάδες» ο Τραμπ - Το καυστικό εξώφυλλο του περιοδικού Time μετά το ντιμπέιτ

«Σε μπελάδες» ο Τραμπ - Το καυστικό εξώφυλλο του περιοδικού Time μετά το ντιμπέιτ Facebook Twitter
0

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η Κάμαλα Χάρις ήταν η μεγάλη νικήτρια της τηλεμαχίας με τον Ντόναλντ Τραμπ, με το περιοδικό Time να επιβεβαιώνει αυτές τις εκτιμήσεις.

Στο εξώφυλλό του, το «Time» απεικονίζει τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα γκολφ καρτ, εγκλωβισμένο σε μια ανηφόρα, συνοδευόμενο από τη φράση «Σε μπελάδες». Στο σχετικό άρθρο, με τίτλο «Πώς η Κάμαλα Χάρις τον έβγαλε εκτός κούρσας», το περιοδικό αναλύει τη σύγκρουση των δύο υποψηφίων.

Το «Time» περιγράφει τους δύο υποψηφίους ως πλήρως αντιθετικούς: «Ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας εναντίον μιας εισαγγελέα και πολιτικού καριέρας. Ο γιος μιας προνομιούχας οικογένειας απέναντι στην κόρη μιας μονογονεϊκής οικογένειας της μεσαίας τάξης. Ένας παράτολμος απέναντι σε μία προσεκτική». Το περιοδικό σημειώνει ότι η τηλεμαχία αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι ψηφοφόροι είδαν τους δύο αντιπάλους δίπλα-δίπλα.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η αναμέτρηση Χάρις-Τραμπ ανέδειξε τις δραματικές αλλαγές στην προεδρική κούρσα από το καλοκαίρι, όταν ακόμη και κορυφαίοι Δημοκρατικοί αναγνώριζαν ότι ο Τραμπ έδειχνε να έχει προβάδισμα έναντι του Τζο Μπάιντεν. Ωστόσο, η Χάρις φαίνεται να τον έχει πλέον ταρακουνήσει.

Το «Time» αναφέρεται επίσης στις γκριμάτσες του Τραμπ κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας, κάθε φορά που η Κάμαλα Χάρις του έκανε μία δύσκολη ερώτηση. Η Χάρις υιοθέτησε μια στρατηγική «δολώματος», επιδιώκοντας να εκθέσει τον Τραμπ σε άβολες αλήθειες.

Αντιδρώντας, ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε ότι το debate ήταν «στημένο» από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC υπέρ της αντιπάλου του. «Ήταν μια στημένη συμφωνία», δήλωσε ο Τραμπ, κατηγορώντας τους δημοσιογράφους του ABC ότι διόρθωναν μόνο όσα έλεγε εκείνος.

Η τηλεμαχία Χάρις-Τραμπ προσέλκυσε 57,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ξεπερνώντας τα 51 εκατομμύρια που παρακολούθησαν την τηλεμαχία Τραμπ-Μπάιντεν τον Ιούνιο. Το ρεκόρ τηλεθέασης για προεδρική τηλεμαχία παραμένει στα 84 εκατομμύρια τηλεθεατές που είδαν τη Χίλαρι Κλίντον να αναμετράται με τον Τραμπ το 2016.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Διεθνή / Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Η φιλορωσική στάση του Ορμπάν έχει προκαλέσει νέες εντάσεις, με την Ουγγαρία να χρησιμοποιεί επανειλημμένα το δικαίωμα βέτο για να εμποδίσει ευρωπαϊκές κυρώσεις σε βάρος Ρώσων ολιγαρχών και στρατιωτικών
LIFO NEWSROOM
Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Διεθνή / Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Η Νορβηγία δεν είναι μόνη. Η Σουηδία έχει επαναφέρει τη χρήση της υπόγειας ναυτικής βάσης στο νησί Muskö, ενώ η Κίνα, το Ιράν και άλλες χώρες χτίζουν ή ενισχύουν υπόγειες εγκαταστάσεις στρατιωτικής σημασίας
LIFO NEWSROOM
Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Διεθνή / Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Ο νέος ηγέτης κάλεσε τους πολίτες σε ενότητα απέναντι στις αυξανόμενες εξωτερικές πιέσεις, τονίζοντας πως είναι κρίσιμο «να σταθούμε μαζί ως λαός, ειδικά τώρα που δεχόμαστε πιέσεις από το εξωτερικό»
LIFO NEWSROOM