ADVERTORIAL

Όσοι αγαπούν το sparkling φυσικό μεταλλικό νερό, γνωρίζουν σίγουρα το brand Perrier. Παράλληλα με το Perrier, το ολοκαίνουργιο Maison Perrier συγκεντρώνει όλα τα premium sparkling ροφήματα, βασιζόμενο στο μοναδικό savoir faire (τεχνογνωσία) του brand. Το Maison Perrier, που σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστoρία του γαλλικού brand, συστήνει στο κοινό τις σειρές sparkling beverages με γεύσεις.

 

Σκεφτείτε μια πιο παιχνιδιάρικη και περιπετειώδη πλευρά του Perrier που στοχεύει να αναπτύσσεται διαρκώς, λανσάροντας νέα προϊόντα και συστήνοντας στο κοινό σειρές από συναρπαστικές γεύσεις. Ανάμεσα στα προϊόντα του Maison Perrier περιλαμβάνονται  sparkling νερά με γεύσεις, sparkling νερά με αρώματα χυμών φρούτων καθώς και mocktails.

 

Forever

Το Maison Perrier παρουσιάζει μια σειρά από premium sparkling ροφήματα

 

H σειρά Forever του Maison Perrier περιλαμβάνει sparkling waters, ντυμένα με τη refreshing γεύση του λεμονιού ή του lime, που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες της ημέρας. 

 

Magnetic Juice

Το Maison Perrier παρουσιάζει μια σειρά από premium sparkling ροφήματα

 

Η σειρά Magnetic Juice του Maison Perrier περιλαμβάνει sparkling ροφήματα με αρώματα χυμών φρούτων. Απολαύστε δροσιστικούς συνδυασμούς ανανά και μάνγκο, φράουλα και ακτινίδιο, λεμόνι και γκουάβα ή ροδάκινο και κεράσι. Στην πλούσια, ιδιαίτερη γεύση τους προσθέστε τη ζωντάνια των φυσαλίδων και έχετε ένα παιχνιδιάρικο ρόφημα που προσφέρει απόλαυση από την πρώτη γουλιά. 

 

Chic

Το Maison Perrier παρουσιάζει μια σειρά από premium sparkling ροφήματα

 

Αν αγαπάτε τα κοκτέιλ αλλά όχι το αλκοόλ, η σειρά Chic του Maison Perrier δημιουργήθηκε για εσάς. Φυσαλίδες, φυσικές γεύσεις και χυμός φρούτων συνδυάζονται σε τρία sophisticated mocktails με έμπνευση από iconic ποτά και premium επεξεργασία. To Citrus Fizz παντρεύει το λεμόνι με τις πικάντικες νότες του κέδρου και των βοτάνων σε ένα εκλεπτυσμένο mocktail για όσους αγαπούν τη sour επίγευση. Το φρουτώδες και γλυκό Rosellini συνδυάζει το ροδάκινο θυμίζοντας την απαλή γεύση του ροζέ κρασιού, ενώ στο Lemonjito το απόσταγμα μέντας συναντά το τζίντζερ και το μέλι σε ένα ποτό με έντονο άρωμα. 

 

Τα παραπάνω sparkling beverages που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά είναι μόνο μια πρώτη γεύση απ’ όσα ετοιμάζει το Maison Perrier, που φιλοδοξεί να συνοδεύσει τις πιο συναρπαστικές στιγμές μας.

Οδηγός Γεύσης