Τα Public

Δικαιούσαι το voucher βιβλίων της Δ.ΥΠ.Α; Έλα στα Public να το εξαργυρώσεις

Με χιλιάδες τίτλους και μεγάλη ποικιλία σε σχολικά ήδη, τα καταστήματα προσφέρουν και έξτρα 10% έκπτωση στα ελληνικά βιβλία. 

ADVERTORIAL

Είτε είμαστε μαθητές είτε όχι, το ξεκίνημα της νέας σεζόν περιλαμβάνει πάντα μια επίσκεψη σε βιβλιοπωλείο. 

 

Ένα νέο σημειωματάριο και ένα καλό στυλό, μια κασετίνα με τα απαραίτητα αλλά και τα καινούρια μυθιστορήματα που θα διαβάσουμε ανήκουν στις αγορές που μας βάζουν σε φθινοπωρινό mood και μας εξοπλίζουν για την επιστροφή «στα θρανία». 

 

Φέτος, τα Public συμμετέχουν στο voucher του προγράμματος Δ.ΥΠ.Α για την αγορά βιβλίων και προσφέρουν έξτρα 10% έκπτωση στα ελληνικά βιβλία. 

 

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να εξαργυρώσουν τα vouchers αξίας 25€ έως τις 31 Δεκεμβρίου, σε ένα από τα 53 βιβλιοπωλεία Public και “Public + home” σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας έτσι μια βουτιά στον κόσμο του βιβλίου και της ανάγνωσης. H επιχορήγηση αγοράς της Δ.ΥΠ.Α καλύπτει όλα τα ελληνικά βιβλία, τα μεταφρασμένα και τα ξενόγλωσσα, με εξαίρεση τα σχολικά βιβλία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων που χορηγούνται δωρεάν από το Υπουργείο Παιδείας.

 

Τα Public

 

Με χιλιάδες τίτλους που περιλαμβάνουν κλασικά έργα και σύγχρονη λογοτεχνία, ιστορία, δοκίμια, ποίηση, επιστήμες, παιδικά αλλά και ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών βιβλίων, τα Public είναι σταθερός προορισμός για κάθε βιβλιόφιλο.

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό δεν βοηθά απλώς να βρούμε τον τίτλο που αναζητάμε ή να κάνουμε κάποια παραγγελία, αλλά είναι πρόθυμο να προτείνει βιβλία ώστε να ανακαλύψουμε τα επόμενα αγαπημένα μας. 

 

Οι μαθητές θα μπορούν όχι απλώς να διαλέξουν τη νέα τους τσάντα από μια μεγάλη ποικιλία, αλλά και να τη γεμίσουν με όλα τα απαραίτητα: κασετίνα, μολύβια, υπογραμμιστικά, ντοσιέ και τετράδια έτοιμα να γεμίσουν σημειώσεις και σχέδια. Εκτός από τα σχολικά, στα φυσικά καταστήματα Public, τα μεγαλύτερα “Public + home” με άνετο πάρκινγκ, αλλά το Ρublic.gr θα βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από gadgets και συσκευές για το σπίτι, αλλά και παγούρια, διακοσμητικά και ιδέες για έξυπνα και πρωτότυπα δώρα. 

 

Δικαιούσαι το voucher βιβλίων της Δ.ΥΠ.Α; Έλα στα Public να το εξαργυρώσεις

 

Επιπλέον, τα Public διευκολύνουν τη διαδικασία πληρωμών, προσφέροντας το ευέλικτο Public Now, Pay Later μέσω Klarna, το οποίο επιτρέπει να ολοκληρώσουμε τις αγορές μας σε τρεις άτοκες δόσεις τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και online, ενώ με το Public+, κερδίζουμε επιστροφή αξίας στο Wallet, με την δυνατότητα εξαργύρωσης οποιαδήποτε στιγμή. 

 

Τέλος, αν το πρόγραμμά μας είναι φορτωμένο, μπορούμε να παραλάβουμε τις αγορές μας από ένα από τα τουλάχιστον 2.400 lockers σε όλη τη χώρα, χάρη στην υπηρεσία Public Locker pick-up. 


 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon