Βόλος: Ο 40χρονος χτύπησε τον πατέρα του και αυτοκτόνησε πέφτοντας από γκρεμό

βόλος εικόνες Facebook Twitter
Φωτ.: Newspaper.gr
0

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη. Ο 40χρονος Λ.Χ. φέρεται την Τρίτη να επιτέθηκε στον 69χρονο πατέρα του, χτυπώντας τον με ψαροντούφεκο στο κρανίο και το στήθος, μέσα στο σπίτι τους στο κέντρο της πόλης.

Ο 69χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου και αργότερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Ο δράστης διέφυγε αμέσως μετά την επίθεση με το δίκυκλό του και αγνοούνταν μέχρι το πρωί της Πέμπτης, όταν η σορός του βρέθηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων.

Συγγενείς κλήθηκαν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο, όπου αναγνώρισαν τη σορό του 40χρονου. 

βόλος εικόνες Facebook Twitter
Φωτ.: Newspaper.gr
βόλος εικόνες Facebook Twitter
Φωτ.: Newspaper.gr
βόλος εικόνες Facebook Twitter
Φωτ.: Newspaper.gr
βόλος εικόνες Facebook Twitter
Φωτ.: Newspaper.gr

Η σορός του άνδρα, εντοπίστηκε πιθανόν από βάρκα, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο ενώ στο σημείο πήγαν Αστυνομία, λιμενικοί και το ΕΚΑΒ, καθώς ο 40χρονος Λ.Χ. αναζητούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του πατέρα του.

Ο αυτόχειρας φαίνεται ότι έκανε σάλτο μορτάλε στην ακτή στα Πευκάκια, που βρίσκεται στο ύψος της πρώην βίλας Παπαρήγα, πιθανόν τραυματίστηκε θανάσιμα από την πτώση και βρέθηκε στη θάλασσα. Το δίκυκλο, που ήταν χωρίς πινακίδες και ανήκει στον πατέρα του θύματος και ο αυτόχειρας το πήρε για να διαφύγει τη σύλληψη, βρέθηκε σε απόσταση περίπου 100 μ. από τη σορό.

Η σορός του 40χρονου περισυνελέγη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ η αναγνώριση του θύματος έγινε από τη σύντροφο του πατέρα του, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να αφαιρεθεί η βέργα του ψαροντούφεκου από το κρανίο, που του προκάλεσε διαμπερές τραύμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία, που διενεργεί προανάκριση, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή.
Πλέον από την ιατροδικαστική εξέταση θα διαπιστωθεί η ώρα θανάτου του, που υπολογίζεται ότι ήταν χθες, μια μέρα αφότου προέβη στην αποτρόπαια πράξη του.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ