Αυτοψία Χαρδαλιά στο ρέμα Μαραθώνα: «Η Αττική δεν είναι θωρακισμένη»

Αυτοψία Χαρδαλιά στο ρέμα Μαραθώνα: «Η Αττική δεν είναι θωρακισμένη» Facebook Twitter
φωτ.: SOOC
0

Αυτοψία στο ρέμα Μαραθώνα πραγματοποίησε σήμερα (20/9) ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς. Μεταξύ άλλων τόνισε πως «η Αττική δεν είναι θωρακισμένη».

Ο κ. Χαρδαλιάς, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ανέφερε πως «στην Ανατολική Αττική καθαρίζουμε 38 ρέματα. Ήδη ολοκληρώσαμε 19 ρέματα, περίπου 10,4 χιλιόμετρα και μέχρι τέλος Οκτωβρίου έχουμε περίπου 20,9 χιλιόμετρα ακόμα σε άλλα 19 ρέματα. Καταλαβαίνετε ότι είναι μια δαιδαλώδης διαδικασία... Είναι μια λερναία ύδρα, κάθε τι που καθαρίζουμε, προκύπτει κάτι άλλο».

«Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί είναι να σταματήσει όλο αυτό το γαϊτανάκι ευθύνης ποια ρέματα είναι της Περιφέρειας, ποια ρέματα είναι των δήμων, ποια ρέματα είναι του υπουργείου Υποδομών. Να πάρει μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία η κυβέρνηση και αναμένουμε να μας εξασφαλίσει όλους τους απαραίτητους πόρους», τόνισε.

«Τρέχουμε σε κάθε επίπεδο για να μπορέσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Εάν η ερώτηση είναι αν η Αττική είναι θωρακισμένη, όχι δεν είναι θωρακισμένη. Παλεύουμε για να εξασφαλίσουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους», είπε επίσης -μεταξύ άλλων.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM