ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2024 | 15:31

Μπερδεμένος

Είμαστε σχεδόν 2 μήνες μαζί,αλλά δέν ξέρω άν έχουμε σχέση τελικά... Με θυμάται 2 το πολύ 3 φορές την εβδομάδα για να βγούμε,αλλά και για σέξ φυσικά.Κατά τα άλλα,πότε βγαίνει με τις φίλες της,πότε πηγαίνει στα Γαλλικά,πότε στα μαθήματα χορού,και επιπλέον διαβάζει για τα 2 μαθήματα που χρωστάει από το προηγούμενο εξάμηνο.Είναι και το ότι επικοινωνεί στα social με πολλούς,άντρες κυρίως.Δέν ανεβάζει κάτι προκλητικό,αλλά μιλάει αρκετά μαζί τους κι εκείνοι της κάνουν συνέχεια κολακευτικά σχόλια.Αυτό είναι που με έχει προβληματίσει κάπως,δέν έχω όμως και κάποιο στοιχείο για να την κατηγορήσω για κάτι.Θέλω να έχουμε μία κανονική,μία νορμάλ σχέση,και έχω μπερδευτεί πολύ μήν ξέροντας τί να κάνω.
5
 
 
 
 
σχόλια

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βραχυκυκλώνετε όταν βλέπετε ότι ο άλλος έχει ασχολίες πέρα από εσάς. Αυτό με τα σοσιαλ ούτε σε μένα θα άρεσε βέβαια αλλά μπορείς να τη ρωτήσεις πως σε βλέπει βρε παιδί μου. Νομίζω πάντως ότι είσαι κάτι σαν friend with benefits για αυτήν.

Από όσα αναφέρεις το πιο ανησυχητικο είναι αυτό το παιχνίδι που κάνει στα σοσιαλ.Αν γουστάρεις πραγματικά κάποιον,νομίζω δεν έχεις όρεξη να παίζεις με άλλους.Υπαρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να γίνεται επίτηδες αυτό για να σε κάνει να ζηλέψεις.Γι αυτό πιστεύω πως καλό είναι τα ζευγάρια να μην είναι φίλοι στα σοσιαλ.Γινονται πολλές παρεξηγήσεις.
Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τη συχνότητα των συναντήσεων σας ,γνώμη μου είναι πως 2 και 3φορες την εβδομάδα είναι μια χαρά.Η κοπέλα είναι πολυάσχολη αλλά πέρα από αυτό αποφεύγεις και την φθορά της σχέσης.Αυτο βέβαια είναι μια δική μου άποψη,εσύ μπορεί να είσαι των καθημερινών συναντήσεων.Τελος πάντων,κρατά μια πισινή που λέμε και θα δείξει πως θα πάει.

Από όσα γράφεις καταλαβαίνω ότι η σχέση σας μάλλον άρχισε και κατά βάση στηρίχτηκε και συνεχίζει με το βάρος στο σεξουαλικό κομμάτι. Και στην πορεία, εσύ δέθηκες συναισθηματικά μαζί της χωρίς όμως να συμβαίνει το ίδιο από την αντίστοιχη μεριά.
Αυτά που θέλεις από τη σχέση όπως τα γράφεις εδώ δεν φαίνεται να τα έχετε ξεκαθαρίσει μεταξύ σας, αλλιώς θα έγραφες πώς το βλέπει αυτή.
Και δεν ξέρω εφόσον λες ότι έχεις μπερδευτεί τί περιμένεις.

Γιατί δεν την ρωτας παιδι μου; Δαγκωνει; Εντάξει μπορεί να μην πολύ ψήνεται και να μένει μέχρι να βρει κατι αλλο ας πουμε, μια θεωρια λεω, αλλα γιατί δεν μιλάτε αφού έχεις μπερδευτεί να ξεκαθαρισετε τι έχετε και τι θέλετε ο ένας από τον αλλο; Εάν καταλήξεις οτι δεν σε καλύπτει, χώρισε και βρες κάποια να σου ταιριάζει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon