H Νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια με το απαράμιλλο στυλ θα παίξει σε ταινία - τον ρόλο του δολοφόνου

H Νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια με το απαράμιλλο στυλ θα παίξει σε ταινία - τον ρόλο του δολοφόνου Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Getty Images
0

Η Νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια Kim Yeji, της οποίας η δεξιοτεχνία και το στυλ κέρδισαν το διαδίκτυο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, απέκτησε τον πρώτο της ρόλο στην υποκριτική - και θα υποδυθεί μία δολοφόνο.

Η 32χρονη πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι των 10 μέτρων γυναικών τον Ιούλιο και η εξαιρετικά ήρεμη συμπεριφορά της, σε συνδυασμό με τα συρμάτινα γυαλιά σκοποβολής και το στυλάτο καπέλο του μπέιζμπολ που είχε επιλέξει, τη μετέτρεψαν σε παγκόσμιο viral.

H Νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια με το απαράμιλλο στυλ θα παίξει σε ταινία - τον ρόλο του δολοφόνου Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Getty Images

Καθώς τα βίντεο από τους αγώνες της έγιναν viral, απέσπασε επαίνους από διασημότητες όπως ο Έλον Μασκ: «Θα έπρεπε να παίξει σε μια ταινία δράσης. Δεν απαιτείται ηθοποιία!» είχε γράψει τότε ο Μασκ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.

Τώρα, η Kim Yeji θα υποδυθεί έναν δολοφόνο στο «Crush», μια spinoff σειρά μικρού μήκους του «Asia», όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της εταιρείας ψυχαγωγίας Asia Lab με έδρα τη Σεούλ.

Η Kim θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Ινδή ηθοποιό και influencer Anushka Sen, ανέφερε η εταιρεία σε ξεχωριστή δήλωση, λέγοντας ότι είναι ενθουσιασμένη που παρακολουθεί «την πιθανή συνέργεια που θα προκύψει από τη νέα μεταμόρφωση της Kim Yeji και της Anushka Sen σε ένα δολοφονικό δίδυμο».

Από τότε που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, ένα σύντομο κλιπ που δείχνει την Κιμ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού τον περασμένο Μάιο έχει γίνει viral, η ίδια έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές, ενώ αμέτρητα memes κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. 

Η Kim υπέγραψε με ένα πρακτορείο ταλέντων της Νότιας Κορέας τον Αύγουστο για να τη βοηθήσει στη διαχείριση των εξωαγωνιστικών της δραστηριοτήτων και έκτοτε εμφανίστηκε μεταξύ άλλων σε μια φωτογράφιση περιοδικού για τη Louis Vuitton.


Με πληροφορίες από The Guardian

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Πελικό: Συνήγορος υπεράσπισης ειρωνεύεται τη Ζιζέλ και λικνίζεται με το «Wake Me Up Before You Go Go»

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: Συνήγορος υπεράσπισης ειρωνεύεται τη Ζιζέλ και λικνίζεται με το «Wake Me Up Before You Go Go»

Η δικηγόρος Νάντια Ελ Μπουρουμί καθ' οδόν προς τη δίκη λικνίζεται στους ρυθμούς της επιτυχίας των Wham «Wake Me Up Before You Go Go» - Αντιδράσεις από συναδέλφους της και χρήστες στα social media
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Χεζμπολάχ: Ο Νασράλα «ξέμεινε» με έναν ανώτερο διοικητή - Νεκρό και το Νο3 της οργάνωσης

Διεθνή / Χεζμπολάχ: Ο Νασράλα «ξέμεινε» από ανώτερους διοικητές - Μυστήριο με το Νο3 της οργάνωσης

Μέσα ενημέρωσης από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και το Ισραήλ ανέφεραν ότι ο Αλί Καράκι είναι νεκρός - Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι ο στρατιωτικός διοικητής της «είναι καλά» και «βρίσκεται σε ασφαλές μέρος»
LIFO NEWSROOM