Το Ραντεβού στα Τυφλά, ο Κόλμαν Ντομίνγκο και η Ανίτα Έκμπεργκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το Ραντεβού στα Τυφλά, ο Κόλμαν Ντομίνγκο και η Ανίτα Έκμπεργκ από αύριο στους κινηματογράφους Facebook Twitter
O Μαστρογιάνι, η Ανίτα Έκμπεργκ και η θρυλική Dolce Vita επιστρέφουν για να κλείσουν τον κύκλο των φετινών θερινών επανεκδόσεων.
0

Παρά τον διψήφιο αριθμό νέων ταινιών την προηγούμενη εβδομάδα, ο αριθμός των συνολικών εισιτηρίων μειώθηκε δραματικά.

Οι εταιρείες διανομής, όμως, δεν το βάζουν κάτω. Πάρτε ανάσα και ξεκινάμε.

Το θριλερίζον Woman of the Hour αναδεικνύει μια ταλαντούχα δημιουργό που ακούει στο όνομα Άνα Κέντρικ. Ναι, η πρωταγωνίστρια του Pitch Perfect, του Up in the Air και του A Simple Favor πέρασε πίσω από την κάμερα και μας εξέπληξε ευχάριστα.

Mιλώντας για σκηνοθετικά ντεμπούτα, το Banel e Adama αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση για τους φίλους του arthouse σινεμά και συστήνει μια δημιουργό με πολύ κινηματογραφική ματιά, την Σενεγαλέζα Ραμάτα Τουλαγέ-Σι.

Το Ραντεβού στα Τυφλά, ο Κόλμαν Ντομίνγκο και η Ανίτα Έκμπεργκ από αύριο στους κινηματογράφους Facebook Twitter
Το θριλερίζον «Woman of the Hour» αναδεικνύει μια ταλαντούχα δημιουργό που ακούει στο όνομα Άνα Κέντρικ.

Το Sing Sing αποτελεί τον πρώτο σοβαρό «οσκαρισμό» της φθινοπωρινής σεζόν, με τον Κόλμαν Ντομίνγκο να θεωρείται από τους περισσότερους οσκαρικούς αναλυτές «σιγουράκι» για την πεντάδα του Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Το Slow ήταν η επίσημη πρόταση της Λιθουανίας για το περσινό Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας. Πεντάδα δεν μπήκε, αλλά έδωσε στους απανταχού ασέξουαλ την κινηματογραφική ερωτική ιστορία που δικαιούνται.

Ρομπέν Καμπιγιό και Λατζ Λι απογοήτευσαν με τα Red Island και Les Indesirables αντίστοιχα, τα οποία ψάχνουν το κοινό τους εκτός φεστιβαλικού κυκλώματος.

Το AfrAId κερδίζει άνετα τον τίτλο της χειρότερης ταινίας τρόμου που βρήκε διανομή εδώ και πολύ καιρό, το αγγλόφωνο Sparrow’s Call διαθέτει ελληνική συμμετοχή στο σενάριο και μπροστά από τον φακό, το 10 Lives γουργουρίζει προσπαθώντας να προσελκύσει ανήλικους φίλους των αιλουροειδών, ενώ το Dourgouti Town εκπροσωπεί το ελληνικό ντοκιμαντέρ.

Τέλος, ο Μαστρογιάνι, η Ανίτα Έκμπεργκ και η θρυλική Dolce Vita επιστρέφουν για να κλείσουν τον κύκλο των φετινών θερινών επανεκδόσεων.  

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως, χωρούσε: Η Κέιτ Γουίνσλετ αναπαριστά on air τη σκηνή με την πόρτα από τον Τιτανικό

Πολιτισμός / Κι όμως, χωρούσε: Όταν η Κέιτ Γουίνσλετ έπαιξε ξανά on air τη σκηνή με την πόρτα από τον Τιτανικό

Καλεσμένη στο Late Night Show, το 2018, η ηθοποιός είχε αναπαραστήσει την επίμαχη σκηνή, με τον Στήβεν Κόλμπερτ στον ρόλο του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο - Έγινε ξανά viral μετά τις αποκαλύψεις της για τα γυρίσματα της ταινίας
LIFO NEWSROOM
Είναι λύση για το Λούβρο να «διαγράψει» τη «Μόνα Λίζα»;

Πολιτισμός / Είναι λύση για το Λούβρο να «διαγράψει» τη Μόνα Λίζα;

Το μουσείο θέλει να δαπανήσει μισό δισεκατομμύριο για μια νέα αίθουσα, η κυβέρνηση δεν χρηματοδοτεί το έργο, και οι ειδικοί μιλούν για αξιοποίηση των άλλων θησαυρών του με ριζοσπαστικές αφηγήσεις.
LIFO NEWSROOM
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΩΣ ΤΙΣ 21:00 Νύχτες Πρεμιέρας: 20 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Οθόνες / Νύχτες Πρεμιέρας 2024: Είκοσι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Ο νέος Αλμοδόβαρ, η ταινία τρόμου της χρονιάς, λιγότερο γνωστά αριστουργήματα του Κουροσάβα, κορυφαία βρετανικά φιλμ των '80s και πολλές ακόμα προτάσεις από το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ