Ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη: «Άκουσα φωνές, η κοπέλα φώναζε βοήθεια και το παιδί ήταν μέσα στα αίματα»

Ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη: «Άκουσα φωνές, η κοπέλα φώναζε βοήθεια και το παιδί ήταν μέσα στα αίματα» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Την κατάσταση στην οποία βρήκε τον 16χρονο μετά την επίθεση με μεταλλικό σωλήνα, εις βάρος του ίδιου και της 14χρονης φίλη του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Μετά τον ξυλοδαρμό των ανήλικων στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης το βράδυ της Κυριακής, η γυναίκα έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον 16χρονο, παίρνοντας τον στο σπίτι της. Την 14χρονη τη βοήθησε η μητέρα της, όταν άκουσε τις φωνές τους και κατέβηκε τρομαγμένη να τη βοηθήσει.

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα άκουσε τα παιδιά να μιλούν έντονα και όταν τους ρώτησε τι συμβαίνει απάντησαν ότι δεν κάνουν κάτι και απλώς συζητούν. Στη συνέχεια άκουσε έναν δυνατό θόρυβο στο παντζούρι της, και βγήκε να δει τι έγινε. «Άκουσα φωνές και η κοπέλα φώναζε βοήθεια. Βγήκα να δω τι έγινε και είδα το παιδί μέσα στα αίματα. Τι έγινε; τον ρώτησα. Πονάω μου είπε και τον έβαλα μέσα τον έπλυνα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται πως οι έξι ανήλικοι που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε, θα διερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συρροή και κατά συναυτουργία. Παράλληλα, θα προσκομιστούν τα ιατρικά έγγραφα από τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς, στα οποία μεταφέρθηκαν οι δύο ανήλικοι, προκειμένου με βάση τα ευρήματα να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση των κατηγορουμένων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλαιοχριστιανοί: Συλλήψεις τριών σεκιούριτι στο «Αλεξάνδρα» - Άφαντη η οικογένεια του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη

Ελλάδα / Παλαιοχριστιανοί: Συλλήψεις τριών σεκιούριτι στο «Αλεξάνδρα» - Άφαντη η οικογένεια του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη

Η Πρόνοια είχε πάρει το βρέφος από την οικογένεια των Παλαιοχριστιανών - Η μητέρα αποφάσισε να γεννήσει εκεί που μένουν χωρίς ιατρική βοήθεια και παρουσίασε επιπλοκές
LIFO NEWSROOM