Οι Coldplay θα καταρρίψουν το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ στο Γουέμπλεϊ 

Οι Coldplay θα καταρρίψουν το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ στο Γουέμπλεϊ  Facebook Twitter
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Οι Coldplay ετοιμάζονται να «σπάσουν» το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ στο στάδιο του Γουέμπλεϊ, με 10 συναυλίες και όχι 6 όπως είχαν προγραμματίσει για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κρις Μάρτιν και τα υπόλοιπα μέλη των Coldplay ανακοίνωσαν αρχικά 6 βραδιές στο στάδιο τον Αύγουστο, αλλά ανακοίνωσαν ακόμη 4 συναυλίες τον Σεπτέμβριο λόγω της «πρωτοφανούς ζήτησης» κατά τη διάρκεια μιας προπώλησης εισιτηρίων, όπως μεταδίδει το BBC.

Η γενική πώληση εισιτηρίων ξεκίνησε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Σε αντίθεση με τους Oasis, το συγκρότημα έχει αρνηθεί να χρησιμοποιήσει το μοντέλο τιμολόγησης της Ticketmaster – με το οποίο οι τιμές προσαρμόζονται ανάλογα με τη ζήτηση. Οι τιμές των εισιτηρίων για αυτές τις συναυλίες είναι σταθερές, διευκρινίζεται σε ανακοίνωση, σύμφωνα με το BBC. Οι Coldplay διοργανώνουν περιοδεία το 2025 για την προώθηση του 10ου άλμπουμ τους «Moon Music», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου.

Το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί στο Music Venue Trust, το οποίο υποστηρίζει μικρές αίθουσες συναυλιών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ