Αιματηρή συμπλοκή μαθητών στο Λαύριο: Ελεύθεροι οι 12 ανήλικοι συλληφθέντες

Αιματηρή συμπλοκή μαθητών στο Λαύριο: Ελεύθεροι και οι 13 συλληφθέντες Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου, οι συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή στο Λαύριο.

Η συμπλοκή σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής,  για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός 15χρονου και ενός 16χρονου από μαχαίρι. Ανάμεσα στους συλληφθέντες μάλιστα ήταν και ο φερόμενος ως δράστης του τραυματισμού τους.

Ο φερόμενος ως δράστης της ένοπλης επίθεσης αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών αλλά και τις παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ οι υπόλοιποι κατά περίπτωση αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης αλλά και της συνέργειας. Όλοι τους αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι απλώς βρίσκονταν στο σημείο και ότι δεν πήραν μέρος στη συμπλοκή.

Αναμένονται οι κατηγορίες που θα τους απαγγείλει ο εισαγγελέας και ποια θα είναι η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση. Μέχρι τότε αφέθηκαν ελεύθεροι οι 12 ανήλικοι και παραμένει υπό κράτηση ο ένας ενήλικας.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξανδρούπολη: Τη Δευτέρα η δίκη γονέων και νηπιαγωγών για την υπόθεση βιασμού του 5χρονου

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Τη Δευτέρα η δίκη γονέων και νηπιαγωγών για την υπόθεση βιασμού του 5χρονου

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και υποβλήθηκε σε σχετική ιατροδικαστική εξέταση για να διερευνηθούν οι καταγγελίες
LIFO NEWSROOM
Αλεξανδρούπολη: Στον εισαγγελέα οι γονείς των 5χρονων που φέρεται να βίασαν νήπιο

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Στον εισαγγελέα οι γονείς των 5χρονων που φέρεται να βίασαν νήπιο

Το παιδί που φέρεται να έχει υποστεί την επίθεση μεταφέρθηκε εχθές στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε σχετική ιατροδικαστική εξέταση για να διερευνηθούν οι καταγγελίες
LIFO NEWSROOM