Συμπλοκή στο Λαύριο: 13 συλλήψεις ανηλίκων - Ο 16χρονος με το μαχαίρι ανάμεσά τους

Συμπλοκή στο Λαύριο: 13 συλλήψεις ανηλίκων - Ο 16χρονος με το μαχαίρι ανάμεσά τους Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 13 προσαγωγές ανήλικων, 11 Ελλήνων και 2 αλλοδαπών, που πραγματοποίησε η αστυνομία μετά από αιματηρή συμπλοκή στο Λαύριο κατά την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά ένας 16χρονος και ένας 15χρονος από την Αλβανία.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου, όπου δύο ομάδες ανηλίκων συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής ένας 16χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι στα πόδια τα δύο θύματα, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο 16χρονος κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και για τον νόμο περί όπλων, ενώ ακόμα πέντε άτομα κατηγορούνται για απλή σωματική βλάβη και οι υπόλοιποι επτά για συνέργεια.

 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM