Κέρκυρα: Η 49χρονη πήρε προθεσμία να απολογηθεί - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Κέρκυρα: Η 49χρονη πήρε προθεσμία να απολογηθεί - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση Facebook Twitter
Φωτ. corfunews.gr
0

Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη έλαβε η 48χρονη για να απολογηθεί, μετά την ομολογία της για τη δολοφονία του 68χρονου συζύγου της στην Κέρκυρα.

Η 48χρονη με καταγωγή από τη Ρωσία κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Σύμφωνα ωστόσο με τον δικηγόρο της, δέχεται ότι μαχαίρωσε το σύζυγο της στην Κέρκυρα, αλλά δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.

Υπενθυμίζεται πως κατά την ομολογία της, υποστήριξε πως προσπάθησε να τη βιάσει, ενώ στη δημοσιότητα ήρθαν πληροφορίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας κατά το παρελθόν. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της,  48χρονη υποστήριξε πως «οσύζυγος την πίεσε για ερωτική συνεύρεση και απειλή , στην οποία δεν συναίνεσε και όταν αυτή αρνήθηκε ακολούθησε έντονος καυγάς.  Αρνείται παράλληλα ότι η κόρη τους ήταν μπροστά στο περιστατικό, αλλά ότι κοιμόταν στο δωμάτιο του».

Όπως είπε, όταν τον είδε αιμόφυρτο πεσμένο στο πάτωμα έκανε προσπάθεια παροχής πρώτων βοηθειών και ανάνηψης και μόλις κατάλαβε ότι ήταν νεκρός μάζεψε τα αίματα, για να μην δει το παιδί την εικόνα και όχι για να συγκαλύψει το έγκλημα και πέταξε τα ρούχα μαζί με το μαχαίρι στον κάδο.

Στη συνέχεια ξύπνησε το κορίτσι,  βγήκαν από το σπίτι και πήραν μαζί τηλέφωνο την Αστυνομία, μίλησε όμως το κορίτσι, αλλά με την παρουσία της μητέρας του. Σε ό,τι αφορά τον αλκοολισμό της ισχυρίζεται, ότι είχε πιει πολύ λίγο εκείνη τη μέρα. 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ