Θεσσαλονίκη: Πτώσεις δέντρων και κλαδιών λόγω ισχυρών ανέμων στην πόλη

Θεσσαλονίκη: Πτώσεις δέντρων και κλαδιών λόγω των ισχυρών ανέμων στην πόλη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Πτώσεις δέντρων και κλαδιών καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη λόγω των ισχυρών ανέμων.

Από το μεσημέρι και έπειτα, όπως ακριβώς είχαν προειδοποιήσει αρκετοί μετεωρολόγοι στις προγνώσεις τους για τον καιρό, άρχισαν να πνέουν ισχυροί άνεμοι σε όλη την πόλη. Μέχρι τώρα έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά και υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα στον δήμο Θεσσαλονίκης σημειώθηκαν έξι πτώσεις δέντρων στην πλατεία Αριστοτέλους, δίπλα στο άγαλμα του Βενιζέλου, στην οδό Κατούνη, σε Τούμπα και Χαριλάου. Τόσο ο δήμος Θεσσαλονίκης, όσο οι υπόλοιποι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος, αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ οι άνεμοι θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο τις επόμενες ώρες αλλά και αύριο.

Συστάσεις προς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απευθύνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, αρμόδιο για θέματα Πρασίνου, Βασίλη Διαμαντάκη να εφιστά την προσοχή όσον αφορά τις μετακινήσεις κάτω από δενδροστοιχίες και την αποφυγή παρκαρίσματος των αυτοκινήτων κάτω από μεγάλα δέντρα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ