Εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου - Νέα ελπίδα για τη μητέρα του, 12 χρόνια μετά

 Εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου - Νέα ελπίδα για τη μητέρα του, 12χρόνια μετά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Δώδεκα χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου, σε δίκη παραπέμπεται ο ένας εκ των δύο γιων του καταδικασμένου σε ισόβια για τη δολοφονία του 26χρονου, η σορός του οποίου δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για τον 42χρονο απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία της συμμετοχής στην αρπαγή του Μάριου Παπαγεωργίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας του άτυχου νεαρού.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος είναι ο γιος του φερόμενου ως εγκέφαλου της αρπαγής ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και δεκαοκτώ έτη πρόσκαιρης κάθειρξης. Η νέα αυτή εξέλιξη στην υπόθεση δίνει ελπίδες στην τραγική μητέρα που εδώ και 12 χρόνια προσπαθεί να βρει τη σορό του γιου της.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου αναφέρει: «Στις 26-09-2024 δημοσιεύτηκε το υπ’ αριθμόν 1216/2024 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο μετά από δώδεκα χρόνια διαρκούς έρευνας και αγώνα του γραφείου μας και της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, κ. Βαρβάρας Θεοδωράκη, παραπέμπεται να δικαστεί, για το αδίκημα της συνέργειας στην αρπαγή του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., γιος του ήδη καταδικασθέντος σε ισόβια κάθειρξη και δεκαοκτώ έτη πρόσκαιρης κάθειρξης εγκεφάλου».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΕ: Μηχανοδηγός σταματά το τρένο στην Ιερά Οδό και τσακώνεται με ελεγκτή που μιλούσε στο κινητό

Ελλάδα / ΟΣΕ: Μηχανοδηγός σταματά το τρένο στην Ιερά Οδό και τσακώνεται με ελεγκτή που μιλούσε στο κινητό

Διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως - Δείτε τον διάλογο του μηχανοδηγού που έχει σταματήσει την αμαξοστοιχία και καβγαδίζει με τον ατάραχο ελεγκτή της διάβασης που συνέχιζε να μιλά στο κινητό του
LIFO NEWSROOM