Γιατί η Μάρω Κοντού πήγε να πουλήσει πίνακά της στο «Cash or Trash»

Γιατί η Μάρω Κοντού πήγε να πουλήσει πίνακά της στο «Cash or Trash» Facebook Twitter
0

Μία έκπληξη περίμενε αγοραστές και τηλεοπτικό κοινό, καθώς η Μάρω Κοντού εμφανίστηκε στο «Cash or Trash».

Την Δευτέρα η Δέσποινα Μοιραράκη υποδεχθηκε την αγαπημένη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου, η οποία αποφάσισε να πουλήσει ένα από τα έργα ζωγραφικής της στο «Cash or Trash», προκειμένου τα χρήματα να δοθούν για καλό σκοπό.

«Αυτόν τον πίνακα τον φιλοτέχνησα πριν από έναν μήνα. Ετοιμάζω και τη δεύτερη έκθεσή μου, αυτά είναι τα πρώτα δείγματα», είπε η Μάρω Κοντού, με τον εκτιμητή Θάνο Λούδο να προσδιορίζει την αξία του πίνακα στα 1.000 ευρώ.

«Έχω φέρει ένα αντικείμενο για καλό σκοπό. Είμαστε μία ομάδα γυναικών, που βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είναι πολύτιμο πράγμα να είσαι σε θέση να βοηθήσεις και μία απέραντη ευχαρίστηση για σένα τον ίδιο», είπε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας το έργο της στους υποψήφιους αγοραστές. Τελικά, η Μάρω Κοντού κατάφερε να πουλήσει τον πίνακά της έναντι 1500 ευρώ.

«Οι ανάγκες του κόσμου είναι πολλές, αλλά σίγουρα θα καλύψουμε κάποιες εκκρεμότητες με αυτά τα λεφτά. Σας ευχαριστώ πολύ. Πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά ευχάριστη. Όλα ήταν εκεί που έπρεπε», δήλωσε στο τέλος η Μάρω Κοντού.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ