Κλειστή η Ερμού: Έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. σε ύποπτη βαλίτσα

Κλειστή η Ερμού: Έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ σε ύποπτη βαλίτσα Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε στο Σύνταγμα, για ύποπτη βαλίτσα, που εντοπίστηκε από την αστυνομία, σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. 

Μέρος της οδού Ερμού παραμένει κλειστό από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) έχει ήδη φτάσει στο σημείο για να διεξάγει έλεγχο.

Από το ύψος της οδού Νίκης ως τη Μητροπόλεως και την οδό Ερμού από πλατεία Συντάγματος εκκενώθηκε η περιοχή και εκτρέπουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Για το συμβάν, κινητοποιήθηκε και η Πυροσβεστική, που έστειλε άμεσα πυροσβεστικό όχημα. Για προληπτικούς λόγους, ζητήθηκε και η εκκένωση του Υπουργείου Οικονομικών. 

Κλειστή η Ερμού: Έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ σε ύποπτη βαλίτσα Facebook Twitter
Κλειστή η Ερμού: Έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ σε ύποπτη βαλίτσα Facebook Twitter
Κλειστή η Ερμού: Έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ σε ύποπτη βαλίτσα Facebook Twitter
Κλειστή η Ερμού: Έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ σε ύποπτη βαλίτσα Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΝ: Ακύρωσε την έγκριση αιολικού σταθμού στα Βαρδούσια Όρη

Περιβάλλον / ΥΠΕΝ: Ακύρωσε την έγκριση αιολικού σταθμού στα Βαρδούσια Όρη

Ακυρώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η περιβαλλοντική αδειοδότηση για την κατασκευή ενός αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στα Βαρδούσια Όρη, ο οποίος προγραμματιζόταν να κατασκευαστεί σε Ζώνη Ειδικής Προστασίας του δικτύου Νatura, σε υψόμετρο 1.800 μέτρων.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Πισπιρίγκου: Αν απολογούμαι για τον Δασκαλάκη να σταματήσω εδώ, ήταν τοξικός γάμος

Ελλάδα / Ενταση στη δικη Πισπιρίγκου: «Για τον Δασκαλάκη είμαι εδώ ή για τα παιδιά;»

«Ο άνθρωπος είναι νάρκισσος, θέλετε να μιλήσουμε για τις ασφυξίες των παιδιών, αν υπάρχουν ή όχι; Δεν μπορώ άλλο» είπε η κατηγορούμενη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας
LIFO NEWSROOM