"Ύστερα από μια σειρά sold out παραστάσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, το έργο «Ντίνος Χριστιανόπουλος – Το Ταγκαλάκι» επιστρέφει στην Αθήνα, στο θέατρο Arroyo, για ένα κύκλο δέκα παραστάσεων.

 

Μέσα απ' αυτό το θεατρικό έργο του δημοσιογράφου, κινηματογραφιστή και συγγραφέα Αντώνη Μποσκοΐτη, αναδεικνύονται οι δύο όψεις του Ντίνου Χριστιανόπουλου, του μεγάλου ποιητή και του ανθρώπου των αντιφάσεων.

 

Η παράσταση αποτελεί θεατροποίηση μιας συνέντευξης επικών διαστάσεων που είχε παραχωρήσει ο Ντίνος Χριστιανόπουλος στον Αντώνη Μποσκοΐτη το 2013 και που είχε δημοσιευθεί στο βιβλίο «18 συνεντεύξεις – Σαν μονόπρακτα» του δημοσιογράφου και σκηνοθέτη.

 

Τον Ντίνο Χριστιανόπουλο υποδύεται ο Χάρης Φλέουρας, ηθοποιός που εργάζεται ακατάπαυστα στο θέατρο από το 1998 (Ρέππας – Παπαθανασίου, Κραουνάκης, Τσιάνος, Κάλμπαρη, Καλογρίδης) και που για τρεις συνεχείς χρονιές έκανε σεμινάρια υποκριτικής δίπλα στους Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε.

 

Μαζί του επί σκηνής ο Αντώνης Μποσκοΐτης ως ο interviewer του ποιητή.

 

Τη μουσική και το τραγούδι της παράστασης υπογράφει ο Γιώργης Χριστοδούλου, σε στίχους του Θωμά Κοροβίνη και σε ερμηνεία του Παντελή Θεοχαρίδη.

 

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Σάββατο 5,12,19 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 6,13,20 Οκτωβρίου 2024
Σάββατο 2,9 Νοεμβρίου 2024
Κυριακή 3,10 Νοεμβρίου 2024
Ώρα έναρξης 21:00
 
 
Τιμές εισιτηρίων
15€ Κανονικό
13€ Μειωμένο
(φοιτητικό/μαθητικό/ΑμεΑ)