Λουκίλα Καρρέρ: «Ο Μίμης δεν θα το μάθει ποτέ αυτό»

Λουκίλα Καρρέρ: «Ο Μίμης δεν θα το μάθει ποτέ αυτό» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Μίμη Πλέσσας / NDP
0

Άγνωστες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της καριέρας του Μίμη Πλέσσα, αποκάλυψε η σύζυγος του σε συνέντευξής της, λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Σχεδόν 15 ημέρες πριν τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα, η Λουκίλα Καρρέρ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Η συνέντευξη μάλιστα ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί αυτές τις ημέρες και τελικά προβλήθηκε την Κυριακή, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, η Λουκία Καρρέρ αποκάλυψε μεταξύ άλλων ένα περιστατικό, που όπως εξήγησε «ο Μίμης δεν θα το μάθει ποτέ αυτό». «Γνώριζα τον Μίμη και θαύμαζα το έργο του. Στην αρχή δεν υπήρχε το ερωτικό στοιχείο. Τον Μίμη τον πολέμησαν πάρα πολύ! Υπήρχε άνθρωπος από τον καλλιτεχνικό χώρο –που δεν θα το μάθει ποτέ ο Μίμης, ούτε εσεις, δεν θα το πω on camera- που του είχε βάλει απίστευτες τρικλοποδιές», ανέφερε αρχικά.

«Πόσες φορές τον πέταξε έξω από φεστιβάλ, πόσες φορές επηρέασε κόσμο να μην είναι ο Μίμης μέσα εκεί. Και τα ξέρω όλα αυτά με ντοκουμέντα, όχι κουτσομπολιά», κατέληξε η κ. Καρρέρ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μαμά, δεν θα αργήσω» - Το τηλεφώνημα του 14χρονου στους γονείς του πριν πέσει από την ταράτσα

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Το παιδί μου δεν έχει σχέση με παρκούρ» λέει η μητέρα του 14χρονου που έπεσε από ταράτσα

«Ούτε παρκούρ έκανε ούτε δέχτηκε κάποια πρόκληση» λένε οι γονείς του εφήβου και υποστηρίζουν ότι ο 14χρονος έπεσε από πλεξιγκλάς που δεν ήταν σωστά κατασκευασμένο
LIFO NEWSROOM