ΤΩΡΑ

Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι δύο ηλικιωμένοι στην Καβάλα

Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι δύο ηλικιωμένοι στην Καβάλα Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας διακομίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (7/10) δύο ηλικιωμένοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, φέροντας τραύματα από μαχαίρι. Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Πέραμο και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η κατάστασή τους κρίνεται από τους γιατρούς σταθερή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το kavalapost.gr, τα τραύματα εντοπίστηκαν σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους, ωστόσο οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες. Η Αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και ερευνά όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή κάτι άλλο.

Οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τις πρώτες καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής και πιθανούς μάρτυρες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Η υπόθεση έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινότητα, ενώ οι αρχές καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για το περιστατικό να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρμόδιες αρχές.

Η κατάσταση των δύο ηλικιωμένων παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, με τις αρχές να αναμένουν να σταθεροποιηθεί η υγεία τους ώστε να μπορέσουν να δώσουν κατάθεση για τις συνθήκες του τραυματισμού τους.

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μαμά, δεν θα αργήσω» - Το τηλεφώνημα του 14χρονου στους γονείς του πριν πέσει από την ταράτσα

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Το παιδί μου δεν έχει σχέση με παρκούρ» λέει η μητέρα του 14χρονου που έπεσε από ταράτσα

«Ούτε παρκούρ έκανε ούτε δέχτηκε κάποια πρόκληση» λένε οι γονείς του εφήβου και υποστηρίζουν ότι ο 14χρονος έπεσε από πλεξιγκλάς που δεν ήταν σωστά κατασκευασμένο
LIFO NEWSROOM