ADVERTORIAL

Η Samba Coffee Roasters σε συνεργασία με την Oatly και την Georgopoulos διοργανώνει τον 1ο διαγωνισμό καφέ Barista Blast, μία ξεχωριστή γιορτή, αφιερωμένη σε όλους τους λάτρεις του καφέ.

 

Όπως εξηγεί η ομάδα της Samba Coffee Roasters, η ιδέα για το Barista Blast γεννήθηκε από την επιθυμία της να δημιουργήσει έναν διαγωνισμό καφέ γεμάτο διασκέδαση και ξεχωριστές εκπλήξεις.

 

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, επαγγελματίες και ευρύ κοινό θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά σε ένα περιβάλλον γεμάτο κέφι, παιχνίδια, μουσική, φαγητό και φυσικά, πολύ καφέ.

 

Samba Coffee Roasters:

 

Το επίκεντρο της εκδήλωσης θα είναι ο διαγωνισμός, όπου ζευγάρια με εμπειρία στην παρασκευή καφέ θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε μια σειρά από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, με τα 6 πρώτα άτομα να κερδίζουν μεγάλα έπαθλα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μοναδικές δραστηριότητες με θέμα τον καφέ.

 

Το Βarista Blast θα λάβει χώρα στη μικροζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Η είσοδος στην εκδήλωση και η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν για όλους.

 

Μάθε περισσότερα μέσα από το www.sambacafe.gr/baristablast

 

Πότε; Σάββατο 9 Νοεμβρίου
Πού; Noctua Brewery, Πειραιώς 124
Τι ώρα; 18:00
Είσοδος ελεύθερη!

 

Με την υποστήριξη της Oatly, Georgopoulos, Yum Tales και Avit

 

barista-blast

 

Οδηγός Γεύσης