Ομογενής εκδότης για Κασσελάκη: «Πόσες ημέρες -ή μήνες- πήγε φυλακή στο Τέξας;»

Ομογενής εκδότης καταγγέλλει Κασσελάκη: «Πόσες ημέρες -ή μήνες- πήγε φυλακή στο Τέξας;» Facebook Twitter
Στέφανος Κασσελάκης / Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στο Τέξας για υπόθεση περιβαλλοντικής ρύπανσης, υπονόησε ο ομογενής εκδότης Άγγελος Αγγελάτος. 

Ο Άγγελος Αγγελάτος, εκδότης και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού «Greek Voice», μίλησε στο Mega και είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Ο Κασσελάκης ήταν εδώ στη Φλόριντα και τον ρωτάω κάτι -δεν μου απάντησε- και του λέω: πέστε μου σε παρακαλώ, αν θα γίνεις πρωθυπουργός της Ελλάδος, θα κάνεις τις γαλάζιες θάλασσες του Ιονίου και του Αιγαίου πελάγους, βουρκωμένες όπως στο Τέξας; Για ρωτήστε τον, αυτό. Και πόσες ημέρες -ή μήνες- φυλακή πήγε;». 

Στις επίμονες ερωτήσεις για περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το τι αναφέρεται, ο κ. Αγγελάτος δεν αναφέρθηκε αναλυτικά και συγκεκριμένα στην υπόθεση, λέγοντας ωστόσο: «Εδώ τέτοιους ανθρώπους, τους φυλακίζουμε. Όταν κάνεις εγκλήματα κατά της φύσεως - σας είπα ρωτήστε τον ίδιο, αν θα γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδος, θα βουρκώσει τις θάλασσες του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους, να μην είναι μπλε, αλλά να είναι βούρκος όλες οι θάλασσες;».

Ο κ. Αγγελάτος συνέχισε λέγοντας: «Πολλά παραπτώματα, ο Κασσελάκης εδώ στη Φλόριντα και στο Τέξας, έχει κάνει πολλά παραπτώματα, ρωτήστε τον». 

Όπως είναι γνωστό, τον Σεπτέμβριο του 2022, τάνκερ της εταιρείας Tiptree, θυγατρικής της SwiftBulk, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν επικεφαλής, δεσμεύτηκε επί τρεις εβδομάδες σε λιμάνι του Τέξας, λόγω της περιβαλλοντικής μόλυνσης των υδάτων που προκάλεσε. Δεν έχει υπάρξει - τουλάχιστον μέχρι στιγμή - πληροφορία για προσωποκράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στο Τέξας ή αλλού, είτε για την συγκεκριμένη υπόθεση είτε για άλλη. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολάκης: Αντίθετος στη διαγραφή Κασσελάκη – «Να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο»

Πολιτική / Πολάκης: Αντίθετος στη διαγραφή Κασσελάκη – «Να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο»

Παράλληλα, πρότεινε να οριστεί συνάντηση μεταξύ των υποψηφίων, είτε όλοι μαζί είτε με εκπροσώπους, για να καθοριστούν οι ημερομηνίες των debate, με στόχο την ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση
LIFO NEWSROOM